Moderator: Estraven
Agata&Alex pisze:
to za rok kolejnego malucha![]()
![]()
![]()
Co jest z tym kotem ? Agata&Alex pisze:Amyszko, czym karmisz małego GuciaChodzi mi o suchą i mokrą
amyszka pisze:Agata&Alex pisze:Amyszko, czym karmisz małego GuciaChodzi mi o suchą i mokrą
Gucio jest mięsożerny i mlekopijący![]()
Nie chce suchego ,ani saszetek

alus1 pisze:Amysiu przejdzie mu na pewno mu przejdzie jak i nielubienie Gutka mu przeszło
amyszka pisze:Uwierzę jak zobaczę
amyszka pisze:Ten tylko surowe mięsko ,czasem gotowane .Mam nadzieję że z czasem załapie suche.
Już kupiłam RC Beybycat i RC Kitena , ale jak na razie to tylko duże czasem się załapią![]()
A ta mała zaraza nie chce
Nomoczone też be
.Może jakieś inne saszetki jeszcze spróbuję ...
Z Karmelkiem było inaczej bo on był chyba jeszcze mniejszy jak go wzieliśmy -to mu gotowałam mięsko z ryżem i warzywami i dla dzieci Gerberki .
Potem suche też zaczął jeść.Mięsko oczywiście też dostawał ,ale nie rzucał się na nie tak jak Gucio![]()
![]()
Nieraz to nie da mi pokroić -tylko ten duży kawał gryzie jak żyletką i wcina![]()
Odpycha mi rękę jak chcę ruszyć
A jeszcze o mleku -ja zawsze kupuję takie mleczko do kawy i rozrabiam trochę ciepłą wodą -z czajnika oczywiście
Chat pisze:Rzeczywiscie, co sie dzieje z Karmelkiem?![]()
A nie probowalas przetrzymac malucha? Jak zglodnieje to moze sprobuje chrupek i mu sie odwidzi nielubienie? Ciezka metoda...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 46 gości