Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 03, 2009 17:16 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

:D :D :D Piękne Ogoniaste :) :kotek: :kotek: :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Wto lis 03, 2009 18:40 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Agnes128 pisze::D :D :D Piękne Ogoniaste :) :kotek: :kotek: :ok: :ok:

Dziękujemy :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 03, 2009 18:46 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Agata&Alex pisze:
to za rok kolejnego malucha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie chcę innego ,chcę żeby ten był zawsze taki :mrgreen:

Karmel za to jest coraz gorszy .Burczy i fuka na nas non stop .Łapie zębami ...Już wszyscy się go boimy :evil:
Burczy jak się koło niego przechodzi i jak się chce go pogłaskać :strach: Co jest z tym kotem ? :roll:
Tylko jak sam do mnie przychodzi do łóżka pociamkać kocyk, to jest zupełnie innym kotem 8)
I jak go karmię z ręki -to jest do rany przyłóż -pieści się tak :oops: :wink:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto lis 03, 2009 19:08 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Amyszko, czym karmisz małego Gucia :?: Chodzi mi o suchą i mokrą :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto lis 03, 2009 19:25 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Agata&Alex pisze:Amyszko, czym karmisz małego Gucia :?: Chodzi mi o suchą i mokrą :mrgreen:

Gucio jest mięsożerny i mlekopijący :wink: :lol: Nie chce suchego ,ani saszetek :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto lis 03, 2009 19:28 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

amyszka pisze:
Agata&Alex pisze:Amyszko, czym karmisz małego Gucia :?: Chodzi mi o suchą i mokrą :mrgreen:

Gucio jest mięsożerny i mlekopijący :wink: :lol: Nie chce suchego ,ani saszetek :evil:

Mała podobno też nie za bardzo za suchym, mokrym nie pogardzi a najlepiej to właśnie mięcho 8O. U nas Cyryl pije mleko, bo wody nie rusza, więc dostaje mleko specjalnie dla kotów, ciekawe jak będzie z nią :?:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto lis 03, 2009 19:47 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Ten tylko surowe mięsko ,czasem gotowane .Mam nadzieję że z czasem załapie suche :roll: .
Już kupiłam RC Beybycat i RC Kitena , ale jak na razie to tylko duże czasem się załapią :wink: :lol: A ta mała zaraza nie chce :twisted: Nomoczone też be :evil: .Może jakieś inne saszetki jeszcze spróbuję ...
Z Karmelkiem było inaczej bo on był chyba jeszcze mniejszy jak go wzieliśmy -to mu gotowałam mięsko z ryżem i warzywami i dla dzieci Gerberki .
Potem suche też zaczął jeść.Mięsko oczywiście też dostawał ,ale nie rzucał się na nie tak jak Gucio 8O :lol:
Nieraz to nie da mi pokroić -tylko ten duży kawał gryzie jak żyletką i wcina 8O :lol: Odpycha mi rękę jak chcę ruszyć 8)

A jeszcze o mleku -ja zawsze kupuję takie mleczko do kawy i rozrabiam trochę ciepłą wodą -z czajnika oczywiście :P
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto lis 03, 2009 20:39 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Amysiu przejdzie mu na pewno mu przejdzie jak i nielubienie Gutka mu przeszło :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lis 03, 2009 21:08 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

alus1 pisze:Amysiu przejdzie mu na pewno mu przejdzie jak i nielubienie Gutka mu przeszło :ok:

Uwierzę jak zobaczę 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto lis 03, 2009 21:32 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

amyszka pisze:Uwierzę jak zobaczę 8)

poczekamy razem 8)

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lis 03, 2009 23:29 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

amyszka pisze:Ten tylko surowe mięsko ,czasem gotowane .Mam nadzieję że z czasem załapie suche :roll: .
Już kupiłam RC Beybycat i RC Kitena , ale jak na razie to tylko duże czasem się załapią :wink: :lol: A ta mała zaraza nie chce :twisted: Nomoczone też be :evil: .Może jakieś inne saszetki jeszcze spróbuję ...
Z Karmelkiem było inaczej bo on był chyba jeszcze mniejszy jak go wzieliśmy -to mu gotowałam mięsko z ryżem i warzywami i dla dzieci Gerberki .
Potem suche też zaczął jeść.Mięsko oczywiście też dostawał ,ale nie rzucał się na nie tak jak Gucio 8O :lol:
Nieraz to nie da mi pokroić -tylko ten duży kawał gryzie jak żyletką i wcina 8O :lol: Odpycha mi rękę jak chcę ruszyć 8)

A jeszcze o mleku -ja zawsze kupuję takie mleczko do kawy i rozrabiam trochę ciepłą wodą -z czajnika oczywiście :P

Spróbuj mieszać z RC dla bardzo wybrednych ;) U nas to poskutkowało,teraz i bez "wybredniaka"miseczka suchego znika lada moment .No i poza tym mięsko mrożone.O gotowanym nie ma co marzyć .Padnie ,a nie ruszy :twisted: :twisted:

Agnes128

Post » Śro lis 04, 2009 10:44 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Bry, zapaśnicy :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lis 04, 2009 11:58 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Bry :D
Mięsko oczywiście mrożone ,ale czasem nie zdążę zamrozić i też trochę dostaną :oops:
Ja myślę że z czasem mały załapie chrupeczki -przecież te dla dzidziusiów są najlepsze .Proszę spytać moje duże koty :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lis 04, 2009 15:50 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Rzeczywiscie, co sie dzieje z Karmelkiem? :roll:
A nie probowalas przetrzymac malucha? Jak zglodnieje to moze sprobuje chrupek i mu sie odwidzi nielubienie? Ciezka metoda...
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lis 04, 2009 20:52 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Chat pisze:Rzeczywiscie, co sie dzieje z Karmelkiem? :roll:
A nie probowalas przetrzymac malucha? Jak zglodnieje to moze sprobuje chrupek i mu sie odwidzi nielubienie? Ciezka metoda...

Z doświadczenia wiem,że ciężko jest przekonać kociaka do karmy suchej,jeżeli nie chce jej jeść :( Uparciuch padnie,a nie ruszy :twisted: Ale zawsze można liczyć na to,że któregoś dnia.....się zdecyduje,albo można mu trochę w tym pomóc :twisted: Albo stosowanie karm dla kotów bardzo wybrednych RC-EXIGENT 35/30 ,w naszym przypadku poskutkowało :D ,albo posypywanie karmy mokrej suchą :twisted: (czasami skutkuje)
Powodzenia :ok: :ok: :ok:

Agnes128

[poprzednia][następna]