Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bea pisze:kotka jest w bardzo dobrym stanie, zero plamienia, dobry apetyt . Co do przychodni na Ostrawickiej, ja im akurat wierze, poniewaz bylam dzisiaj naocznym swiadkiem a maluszki byly bardzo dobrze widoczne (jeden podnosil glowke i probowal uciec przed usg) .
bea pisze:Co do przychodni na Ostrawickiej, ja im akurat wierze, poniewaz bylam dzisiaj naocznym swiadkiem a maluszki byly bardzo dobrze widoczne (jeden podnosil glowke i probowal uciec przed usg) . Wydaje mi sie, ze jesli chodzi o te przychodnie, to "tamte" czasy dawno minęły byłam u nich dwukrotnie i nie mam najmniejszych zastrzeżeń a dr Lemiński, ktory robil ponowne usg uchodzi za dobrego specjaliste (np. przychodnia dr Gugały konsultuje u niego wyniki badan usg), poza tym ma dobry sprzet skoro widac bylo tak dokladnie.
kocialsfik pisze:Nie wiem jak koty ( przecież to takie same istoty żywe jak my) ale prześwietlenia rtg w ciąży są zabronione z uwagi na wysokie ryzyko uszkodzenia płodu_(promienie X mają działanie teraogenne) i w efekcie wady wrodzone u noworodków
Po kilku minutach telefon i WYROK- PŁÓD MARTWY W STANIE ROZKŁADU- zdjęcie rtg nie wykazało częśći wykształconych, w zasadzie wg lekarza to prawdopodobnie dwa płody, z których została "masa"....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 113 gości