Przed Radżą jeszcze długa droga do bycia królem, ale z pewnością nim zostanie i zasłużył na to miano już samym faktem walki o życie. Chłopak tak bardzo chciał żyć, dlatego możemy go dziś podziwiać.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:Etienka pojechala dzis do domu stalego. A mi jest oczywiscie smutno i nawet Stasiek byl w szoku, jak zapakowalam Etien do trasportera- siedzial przy niej i pilnowal.
Mam nadzieje, ze bedzie szczesliwa w nowym domku. Duza mowila ze kupila jej duzo zabawek i wygodne poslanieOby sie wszystko ulozylo. Byla u mnie prawie pol roku, eh... trudne sa te rozstania
![]()
Badz szczesliwa slodka koteczko![]()
![]()
![]()
![]()
bw22 pisze:Wieści od Olka
Olek czuje się jak u siebie. Bardzo szybko zorientował się gdzie jest micha i wodopój. Nie mizia się i nie włazi na kolana, ale daje się głaskać, brać na ręce i nie ucieka. Słucha jak się do niego mówi sam tez trochę gada. Śpi na ulubionym miejscu Demolki, kota strzeliła focha wyszła na dwór i siedziała w krzaczkach pół dnia
.
Nabrudził w przedpokoju, ale znalazł już kuwetę i nie powinno być więcej kłopotu.
Kocio zorientował się gdzie są drzwi wyjściowe. Ubrałyśmy z mamą Olka w szelki żeby na dwór wyjść, ale nic z tego nie wyszło wyślizguje się z uwięzi spryciarz jeden. Będzie siedział w chałupce dopóki nie przywyknie do nowego miejsca zamieszkania chyba, że wcześniej te szelki polubi.
Zwierki domowe Oli potraktował bardzo łagodnie, żadnych awantur nie było aniz Demolką ani
z Pikusiem. Daje się psu obwąchać a jak ma dosyć odsuwa go delikatnie, drapać nie próbuje.
Pierwsze wrażenia bardzo pozytywnekociak łagodny, sympatyczny, inteligentny no i ładny.
Dzięki wielkie za Olka i jeszcze większe dla Joli za podwózkę aż pod same drzwi
Jutro w ciągu dnia będę w domu więc może uda się jakieś zdjęcia zrobić.
Pozdrawiamy serdecznie Baśka i spółka
terenia1 pisze:Z dobrych wieści jutro następny z moich tymczasików czarny kocurek jedzie do domku - będzie mieszkał na plebanii bo jego przyszły Duży jest księdzemno fajnie kurcze nie wiedziałam czy mam mówić proszę Pana czy proszę Księdza
majencja pisze:Myślę, ze dla księdza byłaby lepsza kotka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 42 gości