ja pamiętałam, że masz nam coś pokazać, ale sobie pomyślałam, że nie ma Cię co poganiać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:Duża von Focha pisze:A jakiś dobry przepis na pierniki szanowne gremium na wątku tym zebrane może ma?
będę w środę u taty to poproszę Go robi niezłe pierniki
a masz rację zbliża się czas przygotowań bo prawdziwy musi dojrzewać![]()
a miałam Wam pokazać moje ulubione narzędzie kuchenne
bez którego się już obejść nie mogę
wprawdzie nikt się nie upominał ale co mi tam
Agata&Alex pisze:a co to za wynalazek![]()
ja pamiętałam, że masz nam coś pokazać, ale sobie pomyślałam, że nie ma Cię co poganiać![]()
![]()
![]()
Kociama pisze:
łomatko![]()
podobne szczypoki do moich drewnianych
wow luksusowy sprzyncik
Monostra pisze:Szczypce są super! Używałam przy grillu i się sprawdzały, aż w końcu mnie oświeciło, że w normalnej kuchni też można - po długim czasie oświeciło, niestety.
A propos grilla. Tuńczyka grillowałaś na patelni grillowej? Sprawdza się? Jakoś nie mogę się przekonać i kombinuję na ruszcie kuchenki albo w mikrofali.
Monostra pisze:O, to poszukam żeliwnej w takim razie. Grill też jakoś żeliwny najlepiej mi się sprawdza, nie mówiąc o kociołku. Tylko to strasznie ciężkie jest, brr.
kussad pisze:W jakiej temperaturze, na jakiej wysokości i do czego kładziecie buraczki w folii?
alus1 pisze:Niebieska_Chmurka pisze:O jakie pyszności,dobrze ,że mój TŻ tego nie widzi
![]()
A koty jak zwykle pięknie się prezentują na zdjęciach![]()
Odkąd zaglądam do Twojej galerii marzy mi się takie czarne cudo jak Neronek![]()
![]()
przecież Twoje cudeńko jest słodkie jak nie wiem co![]()
ale fakt chłopak błyszczący zachęca swym widokiem
tylko na ramieniu się nie da nosić bo za wielki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 279 gości