Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Wtedy,kiedy poszły pisma o sterylki było zaledwie 3-4 kotki do ciachnięcia.Były ciężarne,nie wiem,jak zaawansowana była ich ciąża,może było już zbyt późno (wiem,sterylki aborcyjne to drażliwy temat).Urodziły, trzeba było poczekać,aż odchowają.Teraz można się spodziewać,że będą kolejne mioty,że maluchy dorosną i będą mieć kocięta.Tam półroczne kotki,mam wrażenie rodzą kociaki.Jest tam jedna kotka ,która podobno rodzi zawsze sześć,siedem kociąt.Czy to możliwe?
rambo_ruda pisze:ewar, wierz mi jeśli znalazłby się bogatszy sponsor to w tym momencie transport to pikuś, jeśli wet i opieka po byłaby zapewniona. ze swojej strony mogę napisać że niedługo będę miała większe możliwości pomocy (jak choćby transport) i jeśli dałoby się coś zrobić, to chętnie pomogę.
ewar pisze: A może moglibyście zadzwonić lub napisać do UM w Jastarni? Killatha podała numer telefonu i nazwisko osoby,która powinna się tym zająć.Nie wiem,ale czasami takie "bombardowanie" odnosi skutek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, MojaMigotka, MruczkiRządzą, puszatek i 359 gości