Afatima pisze:Mam nadzieję, że nie zechce odpowiedzieć. Bo nie warto.
Odpowiedziala juz wiele razy.
A jesli Ciebie Casico nie interesuje zdanie tu obecnych osob, to moglas zadzwonic do Agn, napisac do Niej pw, spytac o to co Ciebie nurtuje, porozmawiac jak czlowiek. Ale nie, lepiej wkroczyc ze sztandarem jedynej sprawiedliwej, jedynej ktora zna odpowiedz na wszystkie pytania i wie wszystko najlepiej. CC spytala w watku, ja spytalam przez telefon.
quote="casica"]Nie interesują mnie Wasze opinie i Wasze odpowiedzi, zadałam pytanie Agn. Jeśli zechce, odpowie mi.
Ona, nie Wy. Nie interesują mnie bowiem w najmniejszym stopniu Wasz punkt widzenia i Wasze interpretacje, nie z Wami bowiem dyskutuję i nie do Was kierowałam swoje pytanie.[/quote]
Wydaje mi sie, ze Ciebie w ogole nie interesuje zdanie ludzi, o ile jest inne niz Twoje. Tylko pytanie, po co w takim razie jestes na forum. Pytanie retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi.
A jesli myslisz, ze bedziemy spokojnie patrzec, jak robisz z Agn potwora i wyrzucasz na smietnik wszystko co do tej pory zrobila dla kotow, to sie grubo mylisz.Nie chcesz naszych opinii? nie pisz na forum, bo inaczej musisz sie liczyc z tym, ze je otrzymasz.
A teraz bedzie czekanie na odpowiedz i za jakis czas uwagi, ze jej nie udzielono...wielokrotnie przerobione.