Agnieszka Marczak pisze:Gruzin już w domu![]()
Przywiozłam też dwie cudne małe kociczki z Suchanina.Musiałam je zabrać bo groziło im tam niebezpieczeństwo.To są dwie kotki z różnych miotów i tylko one przeżyły

Lalla pisze:Michał z Łukaszem dają radę, kotek (Biedronka) się oswaja, coraz odważniejsza, ładuje im się nawet do łóżka!:) Leczenie zalecone przez Pokera chyba już skończyli, teraz przemywają oczko rumiankiem, a no i niedługo jakaś wizyta u weta, z tego co mówił Michał.
Pozdrawiam!

Sin pisze:Kołacze mi się taki pomysł....
Wziąć kilka pięknych fot - kociaków i dorosłych, wszelkiej maści - rude, białe, tri, bure, czarne, czarno-białe...napisać chwytliwy tekst - szukasz kota? itd....wstawić logo PDT (adres strony tyż) i kilka kontaktów - np. do kotiki, biamlii, dzidzi, Agi itd...wiadomo, że zawsze są tymczasy - nr tel, maile...zmieścić to na A4 (niestety bo na większe się nie zgodzą raczej). I...wywiesić jako stałe ogłoszenie...w zaprzyjaźnionych sklepach zoo, lecznicach, firmach jakowyś z prokocimi ludźmi...może to głupie, może się nie uda...ale może tak? Mogę zalaminować w pracy żeby było trwałeMogę powielić - dyrektor na to forum nie trafi, to nie musi wiedzieć
![]()
Jak myślicie? No bo tak - jak wywieszę ogłoszenie z kociętami np. w takim sklepie zoo to mi je zdejmą za tydzień, a jakby takie ładne było, stałe...to może powisi dłużej....?
Może to głupi pomysł...ale tak tylko głośno myślę![]()

biamila pisze:kinga-kinia pisze:Beatko to może ja ci podrzucę ulotki skoro tak schodzą ?
Dziś 3 osoby przywiozły karmę dla stoczniowych kotów i wczoraj Marlena przywiozła partię w sumie wszystkiego w piwnicy mam 95kg .
Kinga możesz oczywiście przywieźć, ale ja sobie drukuję to co mi Sabina wysłała i tam jest nr konta. Ale zawsze jesteś u nas miło widziana

Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 15 gości