e-dita pisze:dominikanna1 pisze:..yyyy ...ale to nie Sabinka wisi na Amziku?
To Krzyś i Amzik szepcący mu do ucha
opowiada mu następny odcinek serialu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
e-dita pisze:dominikanna1 pisze:..yyyy ...ale to nie Sabinka wisi na Amziku?
To Krzyś i Amzik szepcący mu do ucha
Lojka pisze:Dorota, nie mogę wysłać widomości na pw do Ciebie. Oto ta wiadomość:
Mieszkam nad pizzerią, która jest idealnie na skrzyżowaniu Ja też tleniona blondyna, ale jeszcze widzę, choć już coraz gorzej - szczególnie te małe literki![]()
OK. Czekam na białe kombi.
Usagi_pl pisze:Ja za tydzień też nie mogę, chyba że w piątek? Zajęcia chyba mam do 19:30 i mogłabym podjechać. W sobotę nie dam rady na bank, na uczelni siedzę od rana do 20, a potem robię tyrt urodzinowy dla TŻ-a.
Ja sobie sama utrudniam życie....
Usagi_pl pisze:Ja za tydzień też nie mogę, chyba że w piątek? Zajęcia chyba mam do 19:30 i mogłabym podjechać. W sobotę nie dam rady na bank, na uczelni siedzę od rana do 20, a potem robię tyrt urodzinowy dla TŻ-a.
Ja sobie sama utrudniam życie....
rudolfrudy pisze:Lojka pisze:Dorota, nie mogę wysłać widomości na pw do Ciebie. Oto ta wiadomość:
Mieszkam nad pizzerią, która jest idealnie na skrzyżowaniu Ja też tleniona blondyna, ale jeszcze widzę, choć już coraz gorzej - szczególnie te małe literki![]()
OK. Czekam na białe kombi.
Zdążyłem przeczytać przed edycją, więc wiem gdzie. To ja Was widzę z okna, jakieś 200 - 300 m. Jakby co, służę pomocą. Pewnie bywamy u tego samego weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 80 gości