Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Tweety pisze:super, dzięki za pomocMam nadzieję, że skoro on taki charakterystyczny to go "opiekunowie" nie namierzą
Wet też się tego trochę boi. Więc treść ogłoszeń musi być bardzo ostrożna. Nawet nie wiem, czy ogłaszać go w necie, czy tylko w lecznicach. Nawet nie wiem, kiedy go ogłaszać, dziś był przerażony. Pewnie nigdy nie opuszczał domu.
solangelica pisze:O rany toscie sie napracowaly...
...ciekawe o ktorej Monika padnie spac
Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:Proszę Państwa oto Pumba z chlewika. Nie ejst czarny tylko popielaty;
on jest niebieski
on nie jest z rodu niebieskich. Jest z chlewika i będzie niebieski!!!! Ma białe uszy!!!!
Tweety pisze:solangelica pisze:O rany toscie sie napracowaly...
...ciekawe o ktorej Monika padnie spac
wygląda, że nieprędko
aha, mopa trzeba wymienić, chyba godzinę zmywałam nim, śmieci zostawia po sobie miliony
solangelica pisze:
Khy. Moze wpakuj ja w taksowke, potrzebuje zeby mi ktos pomogl naczynia umyc...?![]()
nocleg zapewniam, kocie klimaty tez
czy jutro jestes na Kocimskiej?
maja215 pisze:A ja chciałam się dowiedzieć czy dziewczyny które zajmują się allegro skleciły już ogłoszenie moich burasków?
Dziękuję i pozdrawiam.
Jeśli komuś nie dosłałam opisu ze zdjęciami moich łobuzów to proszę krzyczeć.To doślę..
Tweety pisze:Tosza pisze:Tweety pisze:super, dzięki za pomocMam nadzieję, że skoro on taki charakterystyczny to go "opiekunowie" nie namierzą
Wet też się tego trochę boi. Więc treść ogłoszeń musi być bardzo ostrożna. Nawet nie wiem, czy ogłaszać go w necie, czy tylko w lecznicach. Nawet nie wiem, kiedy go ogłaszać, dziś był przerażony. Pewnie nigdy nie opuszczał domu.
myślę, że na pewno trzeba chwilę odczekać no i trochę zmienić jego historię, można mu też zmienić miejsce pochodzenia, mogłam go przywieźć z Zakopanego![]()
Co do kociaka od amstaffa to widzę, że tutaj jakieś boje się tocząOn jest nieszczepiony, bez kwarantanny. Uważam, że nie powinien iść do Patki przed szczepieniem, bo to źle się skończy.
BTW, jak to dobrze, że Felka-cholerka wyzdrowiała
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 75 gości