Pumba jest boski

Mam jeden z nowych transporterów.
I nadal poszukuję takiego:

Chciałabym go dostać przed świętami, bo muszę przetransportować 2 koty za Kraków.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:ogocha pisze:Wet nie powinien się bać tych ludzi. To oni powinni się bac. Polskie prawo zabrania usypiania zdrowych zwierząt, czyż nie? Wet (którego kocham) postąpił całkowicie słusznie. A oni powinni być odpowiednio potraktowani ... gdyby tylko nasze władze działały tak jak powinny...
To absolutnie nie jest kwestia strachu. Jak się rozniesie, co się stało, to następni juz nie pójdą do niego, tylko do konkurencji ( która nie ma takich dylematów moralnych). Chodzi wyłącznie o dobro zwierząt.
kosma_shiva pisze:Patka_ pisze:Tweety pisze:chyba jednak wyłączę telefon dzisiaj![]()
Kolejna prośba o pomoc - przybłąkał się maluch, biało-rudy, jak mój Odi ale młodszy ze 6-7 tygodni. Kuwetkowy, miziankowy. Niestety pani, która się nim zajęła ma amstaffa, który umie otwierać drzwi więc nie śpi drugą noc i pilnuje smarkacza, bo pies wybitnie kotów nie lubiZnajomi obdzwonieni, zapytała o schron. Maluchowi zrobiła allegro, do poniedziałku go potrzyma ale dłużej fizycznie może nie podołać, człowiek jednak snu potrzebuje ... Pomyślcie, kochani, co ja mam powiedzieć pani w poniedziałek
Tweety,
Felicja cudownie wyleczona, przeszlo jej blyskawicznie, wet powiedzial, ze moge w piatek ja wydac do domu
W zwiazku z tym mozemy futrzaka wziasc, ALE w zwiazku z faktem, ze umarly mi 2 maluchy, a Felicja miala koci katar, maly musi byc po szczepieniu i kwarantannie i wolalabym zebys mnie upewnila ze nic mu nie grozi zanim wezme
juz rozmawialam z Tweety, jesli zajdzie taka potrzeba my z Cincianem go scia przekwarantannujemy. Potem jeśli Aga stwierdzi, że ok, możesz go brać
A Ty masz dom dla Filicii?
kikkera pisze:witam,
gdzieś na wątku przeczytałam, że Ktoś /niestety nie mogę znaleźć Kto../ miał w planach zamawiać legowiska dla kotów z allegro; byłabym szalenie chętna podpiąć się pod zamówienie jeżeli nie sprawi to problemu
i oczywiście, jeżeli nie jest już za późno...
kikkera pisze:witam,
gdzieś na wątku przeczytałam, że Ktoś /niestety nie mogę znaleźć Kto../ miał w planach zamawiać legowiska dla kotów z allegro; byłabym szalenie chętna podpiąć się pod zamówienie jeżeli nie sprawi to problemu
i oczywiście, jeżeli nie jest już za późno...
maja215 pisze:A ja chciałam się dowiedzieć czy dziewczyny które zajmują się allegro skleciły już ogłoszenie moich burasków?
Dziękuję i pozdrawiam.
Jeśli komuś nie dosłałam opisu ze zdjęciami moich łobuzów to proszę krzyczeć.To doślę..
queen_ink pisze:maja215 pisze:A ja chciałam się dowiedzieć czy dziewczyny które zajmują się allegro skleciły już ogłoszenie moich burasków?
Dziękuję i pozdrawiam.
Jeśli komuś nie dosłałam opisu ze zdjęciami moich łobuzów to proszę krzyczeć.To doślę..
Jest: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=802435743
ogocha pisze:
Wet podał mu jakiś usypiacz? Kocham tego wetaCzy ma żonę?
![]()
Co do tych "opiekunów" - (nie ma takiej ikonki ale powinna być zatytułowana tak jak napisane) <sierpowy z prawej, sierpowy z lewej, kill, kill, kill,knockout>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika i 475 gości