Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 30, 2009 21:43 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

nowy filmik ... to lecę oglądać :D
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Pt paź 30, 2009 21:45 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

dzikus pisze:nowy filmik ... to lecę oglądać :D

Nie zapomnij chusteczek...

Siedzę i ryczę :cry:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt paź 30, 2009 22:01 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Cameo pisze:
dzikus pisze:nowy filmik ... to lecę oglądać :D

Nie zapomnij chusteczek...

Siedzę i ryczę :cry:

dobrze, że uprzedziłaś... chusteczki potrzebne jak nic...

powiem Ci Kamilko, że gdybym była osobą, która nie czytała całej historii Kaya, nigdy bym nie uwierzyła, ze to co piszecie o nim ze dzikus.. ze niedotykalski, ze uciekał, że głaskałaś go łyżką to prawda ...pomyslałabym widząc ten filmik, że to brednie jakies...

cudny jest ... po prostu cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Pt paź 30, 2009 22:03 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Dzięki Cameo.. własnie miałam wychodzić... i dupa... muszę się malować od nowa...

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pt paź 30, 2009 22:12 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt paź 30, 2009 22:18 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

DZIĘKUJE ZA INFORMACJĘ O CHUSTECZKACH, ALE I TAK PORYCZAŁAM SIĘ JAK DZIECKO. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :) :) :)

BRAK SŁÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: jak to dobrze się stało,że KAY trafił właśnie do CAMEO..............
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Pt paź 30, 2009 22:33 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Ja już go nie oglądam :oops:

Argi to wariatka :lol: niby lubi koty, ale wczoraj miała scysję, i dzisiaj warczała na Majeczkę (nie lubi czarnego - czyżby rasistka ;) ) ta chciała zachęcić ją do zabawy, a Argi powiedziała że ma sp...lać ;)

Nie odbyło się też bez drobnej awantury. Argi szalała (jak zwykle) na drapaku zajęta swoją myszką. No i w trakcie tej zabawy niefortunnie zaczepiła pazurkiem o obicie. Zaczeła się drzeć i płakać, wtedy na ratunek przybył jeden z moich kotów (Filip), pacał Argi łapą, ale dostał w pysk :lol: dobrze że ja nie leciałam z pomocą :strach: na szczęście wszystko dobrze się skończyło :)

Niki wieczory spędza praktycznie na moich kolanach. Niby fajnie, ale teraz żałuję że nie wziełam jakiegoś bardziej strachliwego kota :twisted: np. Ardeny :twisted: Jeśli Fil nie przestanie dokuczać Niki, będę jej musiała znaleźć dom w trybie natychmiastowym :( wierzę, że po sterylce wszystko się unormuję. Bo dzisiaj zarobiłam łapą w kolano (Filip chciał zaatakować Niki, która leżała właśnie na moich kolanach) :(

Cameo

Post » Sob paź 31, 2009 0:10 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Napisałam długiego posta... i go wcieło :shock: napiszę jeszcze raz.

Moje koty zdecydowanie powinny jadać osobno. Już piszę dlaczego. Dzisiaj wieczorem przy sypaniu suchego, Filip zaatakował Niki, ta z kolei zrobiła taką awanturę, że wszystkie koty pouciekały w popłochu. Nie wiem dlaczego Fil nie znosi Niki, nawet nie musi do niej podchodzić żeby wywołać awanturę. Zaczyna warczeć już na sam jego widok. Na początku myślałam że to przez to, że Niki jest niewysterylizowana (bo moje wycięte dziewczynki omija szerokim łukiem) Ale dzisiaj wieczorem zaczął gonić i Argi (która jest na bank wycięta) więć nie wiem co o tym myśleć :conf: Feliway w kontakcie. Brak mi słów :shock:

Fil jest jedynym kocurkiem w stadzie :) można powiedzieć że ma cały harem :)

A Argi jest sreberkiem z lekko białym "kołnierzykiem", ma też jasny paznokieć na jednej łapce :) dzisiaj podeszła przy mnie do misek, nie dotykałam jej, chociaż miałam taką możliwość (nie chciałam jej do siebie zrazić, bo potem to by już wogóle nie podeszła przy mnie do misek) kocha kocie kabanosy :) podtykałam jej pod nos :)

Cameo

Post » Sob paź 31, 2009 1:02 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

piękny ten film o Kayu... :1luvu:
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Sob paź 31, 2009 9:41 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

ale, że Argi taka zabawowa się zrobiła, to jestem na prawdę zaskoczona..
Fakt. że u nas nie ma takich wypasionych drapaków, ale zawsze są jakieś zabawki..
nieczęsto się zdarza, żeby koty się bawiły tak same z siebie..
z niektórymi chyba w ogóle nikt nigdy się nie bawił... :(

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Sob paź 31, 2009 16:58 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Kolejny cudowny filmik :1luvu: aż łzy wyciska.. :love: Kay, Argi i Niki to szczęściarze i tyle :).

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Sob paź 31, 2009 20:27 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Domku..................... przybywaj.......................
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Sob paź 31, 2009 22:56 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Cameo pisze:http://www.youtube.com/watch?v=UacpZElwAlc

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 31, 2009 23:01 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Ira. pisze:DZIĘKUJE ZA INFORMACJĘ O CHUSTECZKACH, ALE I TAK PORYCZAŁAM SIĘ JAK DZIECKO. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :) :) :)

BRAK SŁÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: jak to dobrze się stało,że KAY trafił właśnie do CAMEO..............

I jakie szczęście,że u niej został,bo ja sobie nie wyobrażałam,żeby był w innym domu

Zresztą tak po cichutku byłam pewna,że on u niej zostanie :lol:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 31, 2009 23:03 Re: Niki & Argi, dama z pazurkiem i żywe... filmik z Argi s.44

Kay mieszka z Senioorem :P nie ze mną :P

Cameo

[poprzednia][następna]