^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 30, 2009 13:40 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna pisze:
DorotaEm pisze:O jakie pudelka chodzi?? :)

Dorota a obejrzyj sobie te wszystkie cudeńka http://picasaweb.google.com/sydonia.bor ... owyZakTek#

O jaaaaaaaa... Zaliczyłam totalny opad szczęki... Tak totalny, że mi się ząb w podeszwę wbił... :mrgreen: Cudne!

A w kocim temacie - Kodak mi się zSUKował :/ Na szczęscie złapałam go na samym początku i poza zastrzykami nic więcej nie będzie. I poza zmianą karmy na droższą... :/ Profilaktycznie dostanie też Agent, bo raz, że nie upilnuję, dwa - bracia są, to jemu też coś może zagrozić... Przeczytałam wszystko w wątku i jestem dość spokojna. Najważniejsze, że we wczesnym stadium wyłapane. Ale dopiero tydzień temu chwaliłam się e-dicie, że moje koty są super - trzy lata nic. No to właśnie... Mam tylko nadzieję, że z Agentem skończy się na profilaktyce....
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pt paź 30, 2009 13:52 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

O yaaaaaaaaa! Ja też chcę, ja też - takie kocie podkładki, i taką szczotkę do włosów, i filiżankowy kubek :1luvu:

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Pt paź 30, 2009 14:14 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Ok dziewczyny,do swiat cos tam porobie bo prawda jest taka ,ze utrzymac prawie 20 kotow + 3 futra w domu to niewyroba z jednej pensji .
Zmiana tematu... Jak to jest z kurierami? Czy jak zamawia sie karme tak ze 20 kg czy zwirek w owrach to trzeba sobie samemu to domu wniesc spod bloku czy on ma to do domu dostarczyc? Czy kurier nie powinien wczesniej zadzwonic i powiedziec o jakiej godzinie bedzie?

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt paź 30, 2009 14:20 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Ja zamawiam w telekarma.pl i mi przywozi UPS i wtargiwa na 4, ale ja mam windę. Pan nie dzwoni wcześniej i jest strasznie marudny. Ostatnio zadzwonił do mnie spod drzwi, że mam przyjechać, a kiedy poprosiłam, żeby zostawil u sąsiadów, to poszedł do nich i powiedział, że im zostawia, bo ja wyraziłam zgodę. JA, nie sąsiedzi... ;/ Poza tym strasznie marudzi, że mam ciągle zepsuty domofon, ale jak mu ostatnio powiedziałam, żeby się cieszył, że winda działa, to się zamknął. Inne rzeczy, co były dostarczywane DHL-em miały milszą obsługę i też wtargiwającą na górę, ale ja ciągle mam windę. Nie wiem, jak to wygląda w przypadku schodów. Koleżanka mi podpowiada, żeby zapytać u dostawcy. W sensie dowiedzieć się, czym dostarczają i zapytać, czy to z wniesieniem. W uwagach do zamówienia w telekarmie można napisać, że się prosi kuriera o wcześniejszy kontakt. Powinno zadziałać.
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Pt paź 30, 2009 14:26 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Ale ja mam winde ! Wsciekal sie na moja mame ,ze nie ma nikogo w domu kto by na dole odebral od niego towar! Normalnie napisze chyba skarge!

Ps.Juz napisalam skarge. Zaden smierdzacy dzad-leń nie bedzie mi na matke burczal! :evil:

kya

Post » Pt paź 30, 2009 14:33 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna pisze:Mam już (w domu - ściągnięta z lasu) wolną klatke e-dity jakby ktoś potrzebował mówcie 8)

e-dita biega już na woności i ktoś inny może sobie teraz w klatce posiedzieć 8)
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt paź 30, 2009 14:37 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

GLS też twardo targa. 28 litrów żwiru go nie odstraszyło, 60 puszek żarcia toże, a i drapak wytrzymał ;)

Usagi_pl

Post » Pt paź 30, 2009 16:13 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

u mnie pan z DLSu przyjechał jak mnie nie był (no normalnie pracowałam) i zostawił kartkę-awizo na drzwiach

.....

.....

wejściowych do bloku

:evil:

(dobrze że zaraz byłam bo sąsiedzi by umarli ze śmiechu)
Ostatnio edytowano Pt paź 30, 2009 16:47 przez agiis-s, łącznie edytowano 1 raz
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt paź 30, 2009 16:23 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

U mnie w najgorszym wypadku GLS wrzuca w skrzynkę powiadomienie, kiedy będzie.

Nie korzystam z niczego pocztopodobnego, bo mnie na nich szlag trafia, skargi nie działają, w poważaniu ich mam, te 4-5 zł sobie dopłacę żeby ...... omijać.

Usagi_pl

Post » Pt paź 30, 2009 17:27 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

DorotaEm pisze:Dominika, z tego, co wiem, jesteś zapisana do mojego pojazdu przez e-ditę. :) Także weź to pod uwagę, bo potem będziesz miała problem, jak ta żaba, co się nie mogła rozerwać. :mrgreen:

doczytuje

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Pt paź 30, 2009 17:34 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

DorotaEm pisze:Ok, to zrobimy tak:
Usagi na 16.10 w tym samym miejscu, e-dita 16.15 koło stadionu Czarnych (tam, gdzie Ci taśmę dawałam), Istna - 16.25 (tylko nie wiem, które miejsce koło stoczni najbardziej Ci pasuje :D), a jak ruszymy spod miejsca, które poda Istna, to puścimy strzałkę do Dominiki, że ma się powoli zbierać. :) Najlepiej by było, gdyby Dominika wyszła tam na główną, to nie będziemy musiały się po osiedlu kręcić... :)

Ok ja z przyjemnością skorzystam z transportu ale błagam o pokręcenie się po osiedlu! Do głównej kawałek a ja będę miała ze sobą jakieś 2 worki ścinek ( a może 3) sałatke i reszte tobołków czyt.grzybki i coś tam co mi w łapki wejdzie :mrgreen:

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Pt paź 30, 2009 17:53 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Dobra, to wezmę wóz do przeprowadzek i podjedziemy pod dom :) :mrgreen:
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Post » Pt paź 30, 2009 18:00 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

kya pisze:Ale ja mam winde ! Wsciekal sie na moja mame ,ze nie ma nikogo w domu kto by na dole odebral od niego towar! Normalnie napisze chyba skarge!

Ps.Juz napisalam skarge. Zaden smierdzacy dzad-leń nie bedzie mi na matke burczal! :evil:

Witaj kya
Kurierzy mają obowiazek przynieść paczkę pod drzwi odbiorcy. Jest tylko ograniczenie co do ciężaru paczki. W zwyczaju niektórych firm jest dzwonienie do klienta i informowanie o której kurier będzie. GLS tego nie robi. Kurier dzwoni z pretensjami jak juz stoji pod zamkniętymi drzwiami.

Podobają mi sie kolczyki z kryształami Swarovskiego za 27 zł. Jaka jest możliwość odebrać kolczyki?
Obrazek

Lojka

Od: Czw sie 06, 2009 12:59

Post » Pt paź 30, 2009 18:28 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Lojka pisze:
Podobają mi sie kolczyki z kryształami Swarovskiego za 27 zł. Jaka jest możliwość odebrać kolczyki?

Mozna na przyklad jutro przyjechac na spotkanie szczecinskich kociarzy-pomylencow :ryk:
A jezeli nie chcesz na spotkanie przyjechac to mozemy sie jakos umowic na pw. bo poczta to chyba glupio nie? W koncu z jednej wsi jestesmy;)

kya

Post » Pt paź 30, 2009 18:55 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

kya pisze:
Lojka pisze:

Mozna na przyklad jutro przyjechac na spotkanie szczecinskich kociarzy-pomylencow :ryk:
A jezeli nie chcesz na spotkanie przyjechac to mozemy sie jakos umowic na pw. bo poczta to chyba glupio nie? W koncu z jednej wsi jestesmy;)

Przez chwilę nawet zastanawiałam się skąd wiesz, że ja na wsi mieszkam :lol:
Pomyślałam, pomyślałam (blondynka jestem) i domyśliłam się, że chodzi Ci o nasze kochane miasto.

Pomysł spokania jest boski, ale myślę, że po jutrzejszej gimnastyce na cmentarzu to nie będzie mi sie chciało na prawobrzeże jechać. Poza tym moje jedno futerko jest niedysponowane Ponieważ ma gustowny kołnierz :flowerkitty: na szyi to potrzebuje pomocy nawet przy wchodzeniu do kuwety.
Obrazek

Lojka

Od: Czw sie 06, 2009 12:59

[poprzednia][następna]