LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 10:33 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

och, jaki cudny Liluś..... :D

może własnie w tym kooplokiem tak jest... mój Franuś zaszczyca mnie co 2 dni, no chyba że jesteśmy w okresie rzadziochy... :(

ściskam Lilunię :ok: :ok: :ok: za koopolka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto paź 27, 2009 18:16 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Lilcia pięknie wygląda :D dobrze,że brzuszkowe sprawy mają się lepiej ;)trzymam kciuki za poprawę wyników badań :ok: :ok: będzie dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Śro paź 28, 2009 21:10 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

caluski na dobranoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro paź 28, 2009 22:45 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Lilusia pije mleko rozcieńczone wodą!! :roll: :roll: Dałam jej dzisiaj na próbę i wypiła :roll: :roll: Tylko problem polega na tym, że nie mogę jej mleka zostawiać w miseczce tak jak wodę... ze względu na Alusię :(

Tak to jest, jak ma się kota alergika :( Alutka jest uczulona na mleko :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw paź 29, 2009 8:07 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Tak czułam :ok: ,
Liliusia musiała być kiedyś kotem domowym, a wiekszość takich kotów na wsi (i nie tylko) dostaje mleko.
Zuziu czy Alusi wolno pić convalescenta RC. Jeśli tak to do tej wodno-mlecznej mieszanki dla Lili dodawaj po troszeczce convalescenta i stopniowo zmniejszaj mleko, aż do przejścia na wodę + niewilka ilość conv tak tylko do smaku. Wtedy bedziesz mogła zostawiać picie na dzień.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw paź 29, 2009 9:34 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

na zdrówko Lileczko i całuski poranne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw paź 29, 2009 15:45 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

ściskam popoludniowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 30, 2009 10:10 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Lileczko, całuski ranne.... :love: :love: :love: :love:
Najwspanialszy domku, odezwij się do wyjątkowej koteczki - Lileczki

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 30, 2009 14:40 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Hanulka pisze:Lileczko, całuski ranne.... :love: :love: :love: :love:
Najwspanialszy domku, odezwij się do wyjątkowej koteczki - Lileczki

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 30, 2009 14:40 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 30, 2009 15:39 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Ja w trochę innej kwestii. Podczytuję sobie ten watek od początku, cieszę się z sukcesów Lili ale mam zapytanie.
Ten dywanik co jejmościanka futro na min rozwala, jaki jest duży.
I czy jest problem z odkurzaniem. Jestem przed zmiana dywanów, z powodu wiadomo kogo i chciałabym właśnie taki z przedłużonym włosem. TYlko nie wiem jak to przy kotach się sprawdza. Jeden padalec tylko na dywanie ostrzy pazury.
Nawiasem mówiąc drugi na fotelach, a drapaki stoją jako dekoracja.

PANCIA.M

Od: Pt sty 09, 2009 20:01

Post » Pt paź 30, 2009 17:17 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Lilciu :P
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt paź 30, 2009 17:39 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

PANCIA.M pisze:Ja w trochę innej kwestii. Podczytuję sobie ten watek od początku, cieszę się z sukcesów Lili ale mam zapytanie.
Ten dywanik co jejmościanka futro na min rozwala, jaki jest duży.
I czy jest problem z odkurzaniem. Jestem przed zmiana dywanów, z powodu wiadomo kogo i chciałabym właśnie taki z przedłużonym włosem. TYlko nie wiem jak to przy kotach się sprawdza. Jeden padalec tylko na dywanie ostrzy pazury.
Nawiasem mówiąc drugi na fotelach, a drapaki stoją jako dekoracja.

Witamy w wątku Liluni :1luvu:

A ten dywanik co to jejmościanka na nim futro rozwala ma wymiary 3/2,5 m i nie ma żadnego problemu z odkurzaniem. Poza tym jest jasny, to nie widać za bardzo na nim brudu ani kociego futra (kiedyś miałam ciemne dywaniki w łazience i był to koszmar, wszystko było widać, a szczególnie że mam jednego białego kota :evil: któremu wiecznie obiecuję, że go przefarbuję :ryk: Akurat na tym dywanie moje footra nie ostrzą pazurów, Lilcia ostrzy na innym, w drugim pokoju :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt paź 30, 2009 18:13 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

Amika6 pisze:Tak czułam :ok: ,
Liliusia musiała być kiedyś kotem domowym, a wiekszość takich kotów na wsi (i nie tylko) dostaje mleko.
Zuziu czy Alusi wolno pić convalescenta RC. Jeśli tak to do tej wodno-mlecznej mieszanki dla Lili dodawaj po troszeczce convalescenta i stopniowo zmniejszaj mleko, aż do przejścia na wodę + niewilka ilość conv tak tylko do smaku. Wtedy bedziesz mogła zostawiać picie na dzień.

Amiko, Lilusia na 150% była kotem domowym :!: I to chyba nawet nie na wsi, prawdopodobnie to ktoś z miasta ją wywiózł do tego lasu :twisted:

Dzisiaj rano Lilcia zjadła swoje śniadanko, podjadła Alusi, a potem wypiła całą michę mleczka, dopiero wtedy z brzuszkiem okrągłym jak beczułka poszła się położyć, a ja siedziałam i czekałam kiedy pęknie :ryk:
Ona z jedzeniem wciąż zachowuje się tak, jakby miało jej zabraknąć, chodzi po mieszkaniu i sprawdza każdego śmietka, czy to czasami nie okruszek z jedzenia - chyba to pozostałość z okresu głodowania i mam nadzieję, że jej to kiedyś przejdzie.
Jutro podjadę i kupię convalescenta, bo już nie mam i spróbuję mieszać tak jak radzisz. Zobaczymy, czy będzie pić :P bo Alusia też podchodzi do tego mleka, a ma bardzo wysoki wskaźnik uczulenia na mleko. A conva Alutce dawałam kiedyś, więc chyba może pić.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt paź 30, 2009 21:11 Re: LILI, koteńka bez łapki, bez oczka, ale kocha cały świat:):)

to pewnie stres pourazowy, to jedzonkowe roztrzęsienie....na pewno to się zmieni, ale trzeba czasu....
Lilutku, badź zdrowa, piękna i miziasta... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
koleguj się ze współlokatorami :kotek: i kochaj mocno Dużą (o czym oczywiście nie trzeba przypominać, ale jakoś tak wyszlo samo spontanicznie), bo z NIEJ :aniolek: :aniolek: :aniolek:
NOCNE POCAŁUNISKA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]