Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Pani Kasia bardzo go pokochała i Irish dostał kolejną szansę. Rysia - rezydentka - spędziła dzisiaj noc z Irishem i chyba było im miło.
lutra pisze:Akima pisze:Pani Kasia bardzo go pokochała i Irish dostał kolejną szansę. Rysia - rezydentka - spędziła dzisiaj noc z Irishem i chyba było im miło.
jak Irlandię?
Dziewczyny ogłaszające, czy ja Wam słałam moje groszki i Fasolę?
Akima pisze:Irish się przełamujeDzisiaj zamówię mu Feliway. Pani Kasia bardzo go pokochała i Irish dostał kolejną szansę. Rysia - rezydentka - spędziła dzisiaj noc z Irishem i chyba było im miło.
lutra pisze:Akima pisze:Pani Kasia bardzo go pokochała i Irish dostał kolejną szansę. Rysia - rezydentka - spędziła dzisiaj noc z Irishem i chyba było im miło.
jak Irlandię?
Dziewczyny ogłaszające, czy ja Wam słałam moje groszki i Fasolę?
solangelica pisze:Tweety, u mnie klatka na razie dobrze by bylo zeby zostala... W ogole to sie troche martwie bo maluchy nie chca jescsuche tylko chrupia ale mokrego wcale. Grrr przyniosla im royala dla maluchow, troszke skubnely ale mi sie wydaje ze za malo... Brzuszek Michelle znacznie wklesl nie jest juz taki wydety.
Czy to moze byc reakcja po odrobaczaniu? Kupki luzne w dalszym ciagu, takie brzydkie.
Wczoraj zasnelam z przedszkolem w polarze na moich plecachCzekalam na powtorke dr House (pozno wrocilam do domu
), otwieram oczy patrze - druga godzina. Wlochata lezy przyklejona cala soba do moich plecow i mruczy mruczy..., na stopach spi pies, obok Fiona. Fumik z drugiej strony. Felek w konetenerze. Glus pod lawa. Szukam Michelle... Spala w wozku wyciagnieta jak dluga
![]()
Prosze o porade co z maluchami i ich kupkami. Moze trzeba bedzie powtorzyc odrobaczanie?
Zrobilam zamowienie z Husse, niestety puszki u nich podrozaly o zlotowke
Akima pisze:To ja powiem jeszcze, że maluchy czują się naprawdę fatalnie. Osoby zmotoryzowane, które są wśród nas niech sobie wezmą do serca ten fakt i nie rozkładają się wygodnie na kanapie tylko pomogą odzyskać kociakom czucie i węch!!! Pascalowi śmierdoli z tego nosa strasznie. Wskazana zmiana antybiotyku. Jeśli dzisiaj nie pojadą to będą się tak męczyły przez weekend aż ktoś się zlituje. Niech się ktoś zlituje dzisiaj proszę!! Wzięłabym je autobusem ale one są chore a na zewnątrz zimno!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 19 gości