Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 11:48 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Agneska pisze:
hanelka pisze:O matko! :1luvu:
Warto żyć dla takiej chwili! :D

Popieram w pełnej rozciągłości. :lol:

Również popieram :!: :!: :!: Warto żyć dla takiej chwili :D :D :D :ok: :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Czw paź 29, 2009 12:22 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Domek opowiadał,że Daszeczek wyciągnął z jakiegos zakamarku zapomnianego gearfielda. I dziecię wtedy przypomniało sobie,że to jej ulubiona zabawka i schowało w miejsce tylko sobie wiadome!Nooo,tak myslało :twisted:
Po czym Daszeczek pojawił sie po pewnym zcasie z tymże kotem w pysiu. :lol: U nas krowka była jego ulubiona zabawka.
Chłopaki wogle maja się dobrze i ganiaja do upadłego.Zasiana trawka nie miała szans wzejść bo na dywanie nie da rady :lol:

Tak mysle sobie,że im chyba sporo wolno :wink: i rozbestwiaja siebardzo. U mnie był chów głodny i chłodny i wszystko jak w zegarku :mrgreen: To sobie uzywaja teraz!!! :twisted:

Aniu ta adopcja była niespodziewana.I spadła jak prezent w chwili gdy starciłam nadzieje,że pójda razem.Tyle miesiecy czekani:!: Czasem jak słucham głosu z Domku a w nim tyle radości i zadowolenia z kotów to az mi wstyd,że im zazdroszcze :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 29, 2009 12:49 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

No, w końcu Daszeczek znalazł Garfielda, to mu się udział należy! :lol:

Po zdjęciach widać, że im dobrze i że sporo wolno (i że są do tego całkiem przyzwyczajeni... :mrgreen: )

ASK@ pisze:Czasem jak słucham głosu z Domku a w nim tyle radości i zadowolenia z kotów to az mi wstyd,że im zazdroszcze :oops:

<ikonka przytulania>
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw paź 29, 2009 12:56 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

:oops: :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 30, 2009 8:03 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

to z ranka przypomnę o kotach!!!Zbliża się wekend, to domki maja czas do wglądu i decyzji!
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 30, 2009 15:28 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

po południu tez przypomne o kotach!
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 30, 2009 17:52 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

super wieści z domu Daszka i Jasia :D :D :D :D :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Sob paź 31, 2009 14:03 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

na krotko,bo korzystam z pozyczonego kompa.Otrzymalam wiadomosc z "linii otwockiej",od p.Urszuli Kwiatek,ze 2.11 ukaze sie artykul o zaprzyjaznionych zwierzakach przebywajacych w DT i schronach.Zdaje sie,ze tytul "pary w schronach"podobno jakas fota bedzie ale czy Jasia i Daszka zobaczymy.Mozemy po ukazaniu artykulu zareagowac i napisac od siebie do redakcji,listy sa drukowane.Ja to zrobie i was tez prosze.P.Kwiatek twierdzi,ze sa bezplatne i chetnie drukowane.
Nie mowilam o tym ale jakis czas temu napisalam do niej proszac o pomoc i rady.Chodzilo mi glownie o chlopakow ale i o napisanie o zaprzyjaznionych zwierzach ktore musza byc rozdzielane bo domy nie rozumieja jaka to tragedia dla nich.Prosilam o wspomnienie takze o domach takie jak nasze,ze nie tylko schrony i azyle zajmuja sie zwierzakami.No bylo tego duzo!!!
co jest w artykule nie wiem,ale ciesze sie,ze cokolwiek napisze!!!
Obrazek

ASK@

Post » Sob paź 31, 2009 16:19 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Aśka, gratuluję dyplomacji! :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lis 01, 2009 18:55 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Muszę koniecznie dopaść tę gazetkę. 8)
Obrazek

Agneska

Post » Nie lis 01, 2009 20:06 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Tylko co to za gazetka?
Też bym ją chciała dopaść 8)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lis 01, 2009 21:19 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

to się naprawdę nazywa "linia otwocka" i w naszym powiecie 8) to sprzedają :ryk:

podzielimy się wiedzą :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Pon lis 02, 2009 9:05 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Ja już mam i czytalam. Fot chłopaków nie ma,bo p.Urszula nie miała wpływu na wybór.Miało byc do każdej pary(tj.3) ale...napisano o nich :!: .Sa jako pierwsi.
Jest wszystko o co prosiłam i o czym pisałam.Ciesze się.O wyższosci DT :wink: i najważniejsze o miłości zwierza do siebie ...Artykuł jest ciepły i przystepnie napisany. Podoba mi sie i jakoś przezyje,że nie jest w całości poświęcony łobuzom :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 02, 2009 16:20 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

podrzuce i do domku!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 8:16 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

a co taka cisza u kotów!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]