Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:agul-la pisze:ile bounty ma konretnie?miesiąc?
Kinia mówi, że +- 2 miesiące
Wet to potwierdza. Drobniutka jest, swoją drogą. W tej chwili to 660g kota wg mojej wagi kuchennej. Lionek waży 890g. Grubas.
kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:Będę prosiła o instrukcję obsługi tego małego brzdąca![]()
![]()
, Kurcza nie mam pojęcia jak się nią opiekować
. Jak to będzie z zostawieniem na trochę tych dwóch futer w domu
![]()
Amyszko Ty teraz to przechodzisz proszę o wszelkie możliwe wskazówki
Model jest samoobsługowy niemal - jeść, bawić się, spać. Na kolankach najlepiej, wtedy się włącza dieselek.
amyszka pisze:kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:Będę prosiła o instrukcję obsługi tego małego brzdąca![]()
![]()
, Kurcza nie mam pojęcia jak się nią opiekować
. Jak to będzie z zostawieniem na trochę tych dwóch futer w domu
![]()
Amyszko Ty teraz to przechodzisz proszę o wszelkie możliwe wskazówki
Model jest samoobsługowy niemal - jeść, bawić się, spać. Na kolankach najlepiej, wtedy się włącza dieselek.
Właśnie -popieram -samoobsługa![]()
Taki kotek już umie jeść ,bawić się też ,więc tylko obserwować na początku żeby się krew nie polała
Jak już się zaczną obwąchiwać bez burczenia i fukania to połowa sukcesu
![]()
Potem to już z górki .Ja nie chowałam malucha ,tylko postawiłam transporter i pozwoliłam najpierw się obserwować i wąchać .Już wtedy zaobserwujesz nastawienie Cyrka .
U mnie Filip był od razu przyjazny ,a Karmel niestety fukał i burczał -bo się bał malucha ...
Zresztą czytałaś chyba ,a jak nie to od zapraszam od nowa![]()
Agata&Alex pisze:Agul-la a jak było ze sterylizacją Kluski, kiedy to dobry moment, znaczy się wiem, że po pierwszej rujce.
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Agul-la a jak było ze sterylizacją Kluski, kiedy to dobry moment, znaczy się wiem, że po pierwszej rujce.
wprawdzie nie Agul-la ale mogę Ci powiedzieć![]()
po pierwszej rujce Myszencja dostała zastrzyk żeby nie było następnej a potem ciach 10 dni (no u nas dłużej) gojenia i jakoś poszło
alus1 pisze:Myszencja miała 5 miesięcy podobno wcześnie jakoś i darła ryjka tak ze zaraz wiedziałam
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:Myszencja miała 5 miesięcy podobno wcześnie jakoś i darła ryjka tak ze zaraz wiedziałam
to się zapowiada wesoło![]()
![]()
![]()
MarciaMuuu pisze:No generalnie pierwsza rujka, pierwszy poważniejszy zabieg to stresik dla Dużych. My to mamy za soba już tyle zabiegó na naszych chorych kotach, że mam prawie luz
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 157 gości