Plaskata konsekwencja-zamykamy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 19:50 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

kalair pisze:Wieści super! Cześć Plaskate i mniej plaskate. :kotek:

cześć kalair :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw paź 29, 2009 19:51 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

maggia pisze:Gratuluje Kasiu. :D

Aż dziw, ze JJ się zgodził. :wink:

A imię to może Wincenty :lol:

:ryk: nastepna
No zgodzil sie ale chyba troszke tego żaluje :twisted:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 19:52 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

Avian pisze:
dagmara-olga pisze:aha...bo się pogubiłam - będzie kotek? Gratulacje!!! Ma jakiś wątek na początek? Skąd przybywa? Wiem , że od Avian, ale jakieś pikantne szczegóły może?

Nie ma wątku - nie zdążył :mrgreen:
Pikantnym szczegółem jest to, że dlatego nie miał wątku, bo był od początku planowany dla Mośki - nawet jak ona tego jeszcze nie wiedziała :twisted:

wiedzialam że ten Pyrkot to bomba- pulapka :twisted:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 19:53 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

Tyzma pisze:dawno nie zaglądałam a tu takie wydarzenie :D gratulacje i w ogóle dzień dobry

dzieki, wieści szybko sie rozchodza, czuje tu reke Avian :ryk:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 19:54 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

Niebieska_Chmurka pisze:Hej ,ale tu plaskato :D
Zakochana jestem w Twoich mordeczkach :1luvu:
I jeszcze śliczny Tilo dołączy ,SUPER :P
Gratuluję dokocenia ,a kitkowi świetnego domku :1luvu:

witam w watku i dziekuje bardzo w imieniu plaskatej armii, bo to juz sie powoli zbliza do szwadronu :roll:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 19:55 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

Mosiu, bardzo, bardzo sie ciesze i bardzo Ci zazdroszcze (ale tak pozytywnie) Ten plaskacz Aviankowy jest przecudowny :1luvu: (a moze Luigi? 8) :lol: )
Tak w ogole to leze, mam grype ale sie zebralam w sobie zeby sokolwiek skrobnac...Na TAKA NOWINE nie moglam nie zareagowac :D
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw paź 29, 2009 19:55 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

trawa11 pisze:Czesć zaplaskacione :lol:

Obrazek

cześc trawko, ale tu tlok 8O

moś

Post » Czw paź 29, 2009 19:56 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

Chat pisze:Mosiu, bardzo, bardzo sie ciesze i bardzo Ci zazdroszcze (ale tak pozytywnie) Ten plaskacz Aviankowy jest przecudowny :1luvu: (a moze Luigi? 8) :lol: )
Tak w ogole to leze, mam grype ale sie zebralam w sobie zeby sokolwiek skrobnac...Na TAKA NOWINE nie moglam nie zareagowac :D

chatku, ty nie siedz na kompie tylko sie kuruj, wiesz- oklady z kotow i tz-ta...dziekuje za poswiecenie :ryk:
ps..za skomplikowane :mrgreen:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 19:58 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

claudia66 pisze:Moska fajna wiadomość.Gratuluje .Nic nie mówie ale w ciągu 3 miesięcy wszystkie trzy się dokociłyśmy tzn.ja,Dagmara i Moś.Trzeba uskutecznić jakieś spotkanko coby sobie nowe nabytki poprzedstawiać :D :piwa:

dobry pomysl :ok: tylko może poprzestanmy na tym dokoceniu :twisted:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 20:00 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

moś pisze:

Kiedy kociuś będzie ? Rany, jaka epidemia kocia! :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 29, 2009 20:01 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

teresa1950 pisze:
Avian pisze:
dagmara-olga pisze:aha...bo się pogubiłam - będzie kotek? Gratulacje!!! Ma jakiś wątek na początek? Skąd przybywa? Wiem , że od Avian, ale jakieś pikantne szczegóły może?

Nie ma wątku - nie zdążył :mrgreen:
Pikantnym szczegółem jest to, że dlatego nie miał wątku, bo był od początku planowany dla Mośki - nawet jak ona tego jeszcze nie wiedziała :twisted:

Pikantne szczegóły to może o tym jak Mośka TŻ przekonała.Mój ni cho....nie chce się zgodzić na drugiego kota a ona będzie miała czwartego.Och życie,życie gdzie tu sprawiedliwość?

etam, na dobrym obiedzie i ścieraniu pylku sprzed nóg sie skonczylo, Budus jest bardzo skutecznym srodkiem anty .. w nocy- spi miedzy nami i chrapie jak może najglosniej :twisted:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 20:02 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

kalair pisze:
moś pisze:

Za tydzien, z dostawa do domu :mrgreen:

moś

Post » Czw paź 29, 2009 20:03 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

Sihaja pisze:Hej plaskatki :)

Cześc Sihajko 8)

moś

Post » Czw paź 29, 2009 20:05 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

No to w końcu nowy plaskatek ma imię, czy nie?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw paź 29, 2009 20:10 Re: Plaskata konsekwencja-juz niczego nie potrzeba

moś pisze:
kalair pisze:
moś pisze:cześć kalair :D

Za tydzien, z dostawa do domu :mrgreen:

Ale fajnie! Czekanie na kota to też emocje! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]