kalair pisze:Wieści super! Cześć Plaskate i mniej plaskate.
cześć kalair

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Wieści super! Cześć Plaskate i mniej plaskate.
maggia pisze:Gratuluje Kasiu.![]()
Aż dziw, ze JJ się zgodził.![]()
A imię to może Wincenty
Avian pisze:dagmara-olga pisze:aha...bo się pogubiłam - będzie kotek? Gratulacje!!! Ma jakiś wątek na początek? Skąd przybywa? Wiem , że od Avian, ale jakieś pikantne szczegóły może?
Nie ma wątku - nie zdążył![]()
Pikantnym szczegółem jest to, że dlatego nie miał wątku, bo był od początku planowany dla Mośki - nawet jak ona tego jeszcze nie wiedziała
Tyzma pisze:dawno nie zaglądałam a tu takie wydarzeniegratulacje i w ogóle dzień dobry
Niebieska_Chmurka pisze:Hej ,ale tu plaskato![]()
Zakochana jestem w Twoich mordeczkach![]()
I jeszcze śliczny Tilo dołączy ,SUPER![]()
Gratuluję dokocenia ,a kitkowi świetnego domku
Chat pisze:Mosiu, bardzo, bardzo sie ciesze i bardzo Ci zazdroszcze (ale tak pozytywnie) Ten plaskacz Aviankowy jest przecudowny(a moze Luigi?
![]()
)
Tak w ogole to leze, mam grype ale sie zebralam w sobie zeby sokolwiek skrobnac...Na TAKA NOWINE nie moglam nie zareagowac
claudia66 pisze:Moska fajna wiadomość.Gratuluje .Nic nie mówie ale w ciągu 3 miesięcy wszystkie trzy się dokociłyśmy tzn.ja,Dagmara i Moś.Trzeba uskutecznić jakieś spotkanko coby sobie nowe nabytki poprzedstawiać![]()
moś pisze:kalair pisze:Wieści super! Cześć Plaskate i mniej plaskate.
cześć kalair
teresa1950 pisze:Avian pisze:dagmara-olga pisze:aha...bo się pogubiłam - będzie kotek? Gratulacje!!! Ma jakiś wątek na początek? Skąd przybywa? Wiem , że od Avian, ale jakieś pikantne szczegóły może?
Nie ma wątku - nie zdążył![]()
Pikantnym szczegółem jest to, że dlatego nie miał wątku, bo był od początku planowany dla Mośki - nawet jak ona tego jeszcze nie wiedziała
Pikantne szczegóły to może o tym jak Mośka TŻ przekonała.Mój ni cho....nie chce się zgodzić na drugiego kota a ona będzie miała czwartego.Och życie,życie gdzie tu sprawiedliwość?
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Wieści super! Cześć Plaskate i mniej plaskate.
cześć kalair
Kiedy kociuś będzie ? Rany, jaka epidemia kocia!
Sihaja pisze:Hej plaskatki
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:cześć kalair
Kiedy kociuś będzie ? Rany, jaka epidemia kocia!
Za tydzien, z dostawa do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 25 gości