LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 18:23 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

e-dita pisze:
agiis-s pisze:
reddie pisze:Miałam popełnić banerek wątkowy, więc musiałabym mieć jakieś fajne zdjęcia oddające istotę sprawy. Dałoby się? Tylko najlepiej na pw, żeby było szybciej :)

zdjęcia ma e-dita, kacola i nie wiem kto tam jeszcze robił. Część jest w wątku ;)

Reddie, fotki wysłałam mailem

wykorzystaj zdjęcie kya w pozie kaznodziejskiej :ryk: :ryk: :ryk:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw paź 29, 2009 19:29 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Uwazaj ciotka bo nie doczekasz "halołyna" :evil:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw paź 29, 2009 19:30 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:Uwazaj ciotka bo nie doczekasz "halołyna" :evil:

:mrgreen:

agiis-s

Post » Sob paź 31, 2009 10:53 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Dzwoniła wczoraj Kasia - zapowiedziała dzisiaj karmienie z aparatem - mam nadzieję że kilka fajnych fotek będzie

ciągle potrzeba karmy - zapasy topnieją w sposób okrutny :?

agiis-s

Post » Sob paź 31, 2009 11:14 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Wezmę na spotkanie to, co mam nazbierane. Nie jest tego dużo, ale zawsze coś.
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Sob paź 31, 2009 11:15 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

każda chrupka mile widziana :)

agiis-s

Post » Sob paź 31, 2009 13:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

HUUUURRRRAAAA!!!! Mój Kotek "garażowiec" znalazł ciepły domek. Jaka jestem przeszczęśliwa. Wczoraj stracił swoje męstwo. Od dwóch tygodni był przeziębiony, miałą stłuczoną łapkę-kulał.... ale ze wszystkiego się wylizał. A od dzisiaj ma w nagrodę nową panią. Nowe wypasione spanko :ryk: :ryk: :ryk: I wiecie co jest fantastyczne u tej nowej pani? Bardzo chciała się zaopiekować kotkiem pokrzywdzonym przez los. Nie chciała żywej maskotki pasującej do jej butów czy do tapety w pokoju. Aż serce rośnie, gdy się spotyka kolejne takie osoby. :kotek: A wczoraj poznałam kolejną osobę - to już na gruncie zawodowym - która ma podobną filozofę - pomagać każdemu w potrzebie - kotkom, psom, ptakom... itp. Takze grono się powiększa. Dobra..... teraz lecę na działkę nakarmić pyszczki i zrobić sesję zdjęciową. Piękne słonko.... :ok: .... to do niebawem
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Sob paź 31, 2009 15:56 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

:D bardzo lubię takie wiadomości

agiis-s

Post » Nie lis 01, 2009 8:21 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

podrzucę niedzielnie :kotek:

agiis-s

Post » Nie lis 01, 2009 17:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

I gdzie te foty obiecane? :twisted:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie lis 01, 2009 18:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Witajcie, na Lotnisku prace porządkowe trwają, stosy desek zaczynają topnieć, więc trzeba będzie poprzestawiać budki. W czwartek wezmę sobie wolne i z Wolą poustawiamy je w miarę bezpiecznych miejscach, bo dziki grasują po krzakach. Wyjadły jedzenie Migdałkowi i przewaliły jego budkę, ale biedaczysko musiał się strachu najeść :cry: ... no i myślimy o jakiś "karmnikach" z daszkiem, bo znowu sroki się pasą, jak odchodzimy :| Zdjęcia porobione, jutro wrzuci Beatka na wątek - ja jeszcze nie rozgryzłam tego. Podsumowując - robi się zimno, kotki wszystkie nabierają zimowego futerka i humory im dopisują, bo mają pełne brzuszki. P.S. - siatka leśna do zabezpieczenia terenu dla kotów - aktualna... czekamy na pomysły zbiórki kasy.
Obrazek

kacola

Post » Nie lis 01, 2009 20:21 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

mamy w salce przykrywki od pudeł styropianowych - ma ktoś pomysł jak przerobić je na "karmniki" dla kotów?

agiis-s

Post » Nie lis 01, 2009 20:41 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

No! Można z jednej przykrywki robić "podłogę" a z drugiej daszek. Tylko podpórki we wszystkich rogach trzeba by wstawić.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 02, 2009 13:38 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

...też tak myślałam ...w czwartek obcykamy dokładnie... a niedługo nowe fotosy :ok:
Obrazek

kacola

Post » Pon lis 02, 2009 14:05 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Co do ogrodzenia, to w czwartek planujemy pojechać i spojrzeć na teren, który byłby nowym domem dla tych sierotek z LOTNISKA. Też parę fotek wrzucę /czyli Beatka pomoże/ :lol: i wtedy łatwiej będzie coś zaplanować. To uciekam. Zaraz lecę na Lotnisko do tych bidulek. Niestety deszcz pada... mam nadzieję, że mnie błotko nie wciągnie bo umrę ze śmiechu :ryk: . Dziękuję wszystkim na doping. Aggis podałam do ciebie telefon 2 osobom, które szukają kotka do adopcji. pozdr
Obrazek

kacola

[poprzednia][następna]