Ituś-kup kartki z kotem. SA KALENDARZE INFO str 9

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 14:47 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Znaczy przelewać na Twoje konto czy na konto AFN?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw paź 29, 2009 14:47 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

mamakuku pisze:Zrobię jeden do Ciebie....

Ok, w takim razie za chwil parę wyślę prw .

ale będzie zamieszanie przy pakowaniu karteczek, wysyłce no i przekazywaniu pieniążków na konta :) Już się nie mogę doczekać :)

mam nadzieję że się Itusie nie pogubią po drodze :/ i każdy dotrze tam gdzie powinien :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw paź 29, 2009 14:48 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Ituś to mądry kot,znajdzie drogę do domu :D
Obrazek

mamakuku

Od: Pon lut 09, 2009 15:15

Post » Czw paź 29, 2009 14:50 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Akima pisze:Znaczy przelewać na Twoje konto czy na konto AFN?

Akima ja myslę że Ty akurat będąc codziennie w krakowskim AFNie możesz im dać bezpośrednio. :) Ale Pani Prezes musi potwierdzić wpłatę Itusiową, porządek musi być :)

Tych 2 zł z każdej kartki też mi nie przelewaj chyba szkoda kasy na przelewu (chyba że masz darmowe) po prostu dasz mi jak się umówimy na przekazanie

No chyba że mam Ci wysłać listem???
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Czw paź 29, 2009 14:51 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

mamakuku pisze:Ituś to mądry kot,znajdzie drogę do domu :D

ituś ma dużo domów :) ale masz rację to bardzo mądry kotek i na pewno sobie poradzi :)
Obrazek

katgral

Post » Czw paź 29, 2009 14:52 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

katgral pisze:

Akima ja myslę że Ty akurat będąc codziennie w krakowskim AFNie możesz im dać bezpośrednio. :) Ale Pani Prezes musi potwierdzić wpłatę Itusiową, porządek musi być :)

Tych 2 zł z każdej kartki też mi nie przelewaj chyba szkoda kasy na przelewu (chyba że masz darmowe) po prostu dasz mi jak się umówimy na przekazanie

A nie jesteś miłośniczką kotów z Kocimskiej ? Jako Krakowianka powinnaś mieć to we krwi :-) Mam darmowe przelewy, poproszę o dane Twojego konta. Zbierzesz kaske i wyślesz hurtem na AFN. Mam nadzieję, że uzbiera się trzycyfrowy wynik
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw paź 29, 2009 14:55 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Akima pisze:
katgral pisze:

A nie jesteś miłośniczką kotów z Kocimskiej ? Jako Krakowianka powinnaś mieć to we krwi :-) Mam darmowe przelewy, poproszę o dane Twojego konta. Zbierzesz kaske i wyślesz hurtem na AFN. Mam nadzieję, że uzbiera się trzycyfrowy wynik

Ok, wysyłam prw

jako krakowianka mam we krwi miłość do wszystkich kotów :) a wstydem jest to że na Kocimskiej jeszcze nie byłam :/ wstyd. wstyd. wstyd.
Obrazek

katgral

Post » Czw paź 29, 2009 15:05 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

jako krakowianka mam we krwi miłość do wszystkich kotów :) a wstydem jest to że na Kocimskiej jeszcze nie byłam :/ wstyd. wstyd. wstyd

wpadnij jutro, będę od 7 rano do 8 :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt paź 30, 2009 6:34 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

poprosze jedna kartke nr 1 i jedna kartke nr 2
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pt paź 30, 2009 11:15 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Poproszę na pw dane do przelewu
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt paź 30, 2009 14:50 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Ja również poproszę dane do przelewu. "Dochód" z kartek chciałabym jednak przekazać na maluchy z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=101491
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt paź 30, 2009 16:00 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

JA spieszę powiedzieć, że imć firma XXy, gdzie pracuję prosi o 10 takich kartek, piniądz proszę podzielić między FAN, AFN i PKTD po równej części. Karteczki mogę odebrać osobiście, a jak z przelewem? mam każdemu przelać sama, czy jak?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt paź 30, 2009 16:19 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

lutra pisze:JA spieszę powiedzieć, że imć firma XXy, gdzie pracuję prosi o 10 takich kartek, piniądz proszę podzielić między FAN, AFN i PKTD po równej części. Karteczki mogę odebrać osobiście, a jak z przelewem? mam każdemu przelać sama, czy jak?

LUTRA :D:D

10 kartek, ale które modele??

1. cele rozumiem są trzy??

2. wpłaty jak wolisz, albo do mnie całość a ja rozsyłam, albo do mnie tylko część za wydruk, a reszte przelewasz w poszczególne miejsca
Obrazek

katgral

Post » Pt paź 30, 2009 16:20 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Ja też proszę o dane do przelewu.

Przypominam, że wybrałam kartki 1,2,3. Cel Itusiowy ;)

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Pt paź 30, 2009 16:27 Re: Ituś-kup kartki z kotem. na święta i nie tylko.TYLKO NA MIAU

Ewaa6 pisze:poprosze jedna kartke nr 1 i jedna kartke nr 2

Ewa dziekuję :)

na jaki cel chcesz przeznaczyć pieniążki z twoich kartek??

DO WSZYSTKICH PRW POWYSYŁAM DZISIAJ WIECZOREM. prezepraszam ale mam tak koszmarny tydzień w pracy że nie nadążam ze wszystkim :(
Obrazek

katgral

[poprzednia][następna]