Moderator: Moderatorzy
mamakuku pisze:Zrobię jeden do Ciebie....
Akima pisze:Znaczy przelewać na Twoje konto czy na konto AFN?
mamakuku pisze:Ituś to mądry kot,znajdzie drogę do domu
katgral pisze:Akima pisze:Znaczy przelewać na Twoje konto czy na konto AFN?
Akima ja myslę że Ty akurat będąc codziennie w krakowskim AFNie możesz im dać bezpośrednio.Ale Pani Prezes musi potwierdzić wpłatę Itusiową, porządek musi być
Tych 2 zł z każdej kartki też mi nie przelewaj chyba szkoda kasy na przelewu (chyba że masz darmowe) po prostu dasz mi jak się umówimy na przekazanie
No chyba że mam Ci wysłać listem???
Akima pisze:katgral pisze:Akima pisze:Znaczy przelewać na Twoje konto czy na konto AFN?
Akima ja myslę że Ty akurat będąc codziennie w krakowskim AFNie możesz im dać bezpośrednio.Ale Pani Prezes musi potwierdzić wpłatę Itusiową, porządek musi być
Tych 2 zł z każdej kartki też mi nie przelewaj chyba szkoda kasy na przelewu (chyba że masz darmowe) po prostu dasz mi jak się umówimy na przekazanie
No chyba że mam Ci wysłać listem???
A nie jesteś miłośniczką kotów z Kocimskiej ? Jako Krakowianka powinnaś mieć to we krwiMam darmowe przelewy, poproszę o dane Twojego konta. Zbierzesz kaske i wyślesz hurtem na AFN. Mam nadzieję, że uzbiera się trzycyfrowy wynik
jako krakowianka mam we krwi miłość do wszystkich kotówa wstydem jest to że na Kocimskiej jeszcze nie byłam :/ wstyd. wstyd. wstyd
lutra pisze:JA spieszę powiedzieć, że imć firma XXy, gdzie pracuję prosi o 10 takich kartek, piniądz proszę podzielić między FAN, AFN i PKTD po równej części. Karteczki mogę odebrać osobiście, a jak z przelewem? mam każdemu przelać sama, czy jak?
Ewaa6 pisze:poprosze jedna kartke nr 1 i jedna kartke nr 2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości