Mruczeńka1981 pisze:Jeśli coś mogę zamówić w hurtowni farmaceutycznej,to służę pomocą.
Ty sobie wyobrax ,ze w Siedlcach zelaza i witaminy nie dostaniesz bez recepty, paranoja jakas...czekam do piatku na recepte...normalnie wiocha...hi,hi
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Jeśli coś mogę zamówić w hurtowni farmaceutycznej,to służę pomocą.
dune pisze:Gibutkowa - Mój Trelon z polędwiczki wolowej surowej zrezygnował jak wyczul w niej tabletkę na robale...powąchał, łapka szturchnał i odszedł po prostu...wtedy jeszcze nie był miziastym warkoczykiem ale małym dzikuskiema Chili w zwykłej parówce pożarła, kot a kot
znaczy kot a kotka
Erin - O nie, luźne kupki własnie zwalczyłam, nigdy więcej
BOZENAZWISNIEWA pisze:dune pisze:Gibutkowa - Mój Trelon z polędwiczki wolowej surowej zrezygnował jak wyczul w niej tabletkę na robale...powąchał, łapka szturchnał i odszedł po prostu...wtedy jeszcze nie był miziastym warkoczykiem ale małym dzikuskiema Chili w zwykłej parówce pożarła, kot a kot
znaczy kot a kotka
Erin - O nie, luźne kupki własnie zwalczyłam, nigdy więcej
Moim nigdy nie daje w jedzeniu-nie rusza.Nawet srodki od robali staram sie płynne mies(Systamex),ale nie zatłucze tasiemca uzbrojonego...mnie nauczył wet podawac leki...oczywiscie nieraz łapy mam podrapane, ale jaks idzie...
Teraz cytat z Fundacji
"Moze pani chce pomocy fundacji?Zrobimy aukcje cegiełkowa ( a wet wystawi faktury na fundacje i zaplacimy tyle ile sie uzbiera na allegro)? "
Nie jestem jakos optymistyczna..cegiełki, poktyja ile sie uzbiera...nie wiem ,czy ludzie obcym pomoga, skoro moi znajomi zasugerowali podanie konta i naprawde trudno uzbierac od znajomych, którzy cie znaja i wierza ,ze to nie 'oszust"-Mój TZ jednak sie przejał długiem i nie gada prawie ze mna...e, tam...Wazne,ze Synka Benia do kliniki juz zapisałam i koty zdiagnozowane...reszta jakos sie uozy...Kitunia cos dziamga ze wszystkimi kotami...Kaja rozpuszczona przez ta chorobe i 'szuka'nie wiem czego,hi,hi
Gibutkowa pisze:A... w sobotę zaniosę Kruszynie gadżety na bazarek dla Ciebie
Są dwie ładne puchy na żarło z Puriny i te miseczki z Royala (co tu widziałam że sie na innych bazarkach ludzie o nie bili). Nie jest tego dużo ale choć trochę się zbierze
Gibutkowa pisze:Bo tabletkę trza w kawałek masełka wepchnąć i pójdzie
Albo w jakieś dobre coś
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, puszatek i 416 gości