Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek czeka-fotki s.18

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 29, 2009 0:23 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Ania CoolCaty cudotwórczynią jest i basta! a jak ktoś powie inaczej to wyzywam na pojedynek na gołe koty. Jako moja broń wystąpi Georg! :twisted: ;)

Sambor już przestał kaszleć 8O leki siedzą w strzykawce w kubku, żeby światło ich nie dopadło. Nie wiem, czy im światło szkodzi, ale tak na wszelki wypadek. Inna rzecz, że jeśli mam je podawać dziennie w takich ilościach jak mam napisane na kartce, to chyba będę kłuć Sambora jeszcze przynajmniej ze 2-3 tyg :( ale lepiej dostać więcej, bo jak znam życie i siebie :oops: to trochę "zgubię" w czasie dawkowania do strzykawek do codziennej aplikacji :roll:

Mitko wesolutki jak szczypiorek na wiosnę, skacze, biega... nie podałam mu jeszcze zaleconej tolfiny - wg rozpiski ma dostawać dwa razy dziennie, raz już dziś dostał u CC, zaraz zobaczę jak ta łapeńka... może nie trzeba?...? :oops: trochę się chyba za bardzo rządzę tymi zaleconymi lekami :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 29, 2009 0:27 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Ba no, nauki robią swoje :mrgreen: Jak chłopaki do zdrówka wracają to tylko się cieszyć :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw paź 29, 2009 0:45 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

gosiaa pisze:Ba no, nauki robią swoje :mrgreen: Jak chłopaki do zdrówka wracają to tylko się cieszyć :)

to nie tak :oops:
zawsze dostawałam Tolfedynę jako lek "jakby". Znaczy "jakby znowu bolało", "jakby znowu pojawiła się gorączka".. a tu nagle zupełnie inny przepis dostałam i nie wiem co robić...
tego jeszcze na zajęciach nie było :P

Georg-inia

Post » Czw paź 29, 2009 9:29 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Rany, Inga, ale Ty się w tych lekach rozbierasz 8O :wink: Ja to się wszystkich bojam :oops:
Fajno, że Ci chłopaki zdrowieją, pewnie też się farmaceutyki wystrachały :wink:

A wiesz, że Mitko to serbskie imię? 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 29, 2009 10:52 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

o jakie dobre wieści :D i jak miło czytać, że ten mega smutny koteczek , którego nikt nie chciał adoptować :( taki teraz radosny, szczęsliwy. Inga!!! Tak się cieszę!!!

Niech zdrowieją szybko chłopaki tak do końca i całkowicie :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 29, 2009 11:56 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

jerzykowka pisze:A wiesz, że Mitko to serbskie imię? 8)

:D znalazłam w kalendarzu bułgarskim, jako imię i jako zdrobnienie od Dymitra :D
Mały dziś troszkę gorzej, mam wrażenie, że dla odmiany boli lewa łapka. I jakiś taki cieplusi. Dałam Tolfinkę i już szaleją chłopcy obaj :D Przed chwilą był Witek, chciał zobaczyć koty, wpuściłam do sypialni, a maluchy dawaj się ocierać, przymilać, Mitko usiłował zjeść mu sznurówki od spodni, Sambor wskoczył na deskę do prasowania i starał się zajrzeć Witkowi w oczy. Ja nie wiem, żeby koty były takie ufne i tak lazły do każdego 8O

Georg-inia

Post » Czw paź 29, 2009 18:42 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Inga i jak chłopaki?

gosiaa

Post » Nie lis 01, 2009 12:46 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

nie było mnie trzy dni, na zmianę chorowałam i uczyłam się :oops:

chłopcy lepiej, o! noski im się troszkę pogoiły przynajmniej, ale leki jeszcze biorą.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Georg-inia

Post » Nie lis 01, 2009 18:12 Re: Mitko i Sambor - nowe foteczki str. 3 :)

jak ładnie wyglądają chłopaki. Zaraz chyba ogłoszonka będziemy wstawiać ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 01, 2009 21:26 Re: Mitko i Sambor - nowe foteczki str. 3 :)

Samborek to bardzo dorośle na tej fotce wygląda a to przecież jeszcze dzieciak, a Mitko to mi kogoś przypomina :)

gosiaa

Post » Pon lis 02, 2009 8:24 Re: Mitko i Sambor - nowe foteczki str. 3 :)

Sambor to przekot :1luvu:

Ja wiem, że Mitko też jest słodziak ale Sambor no Sambor jest niesamowity, wcale się nie dziwię, że Go zgarnęłaś!

Kciukasy za zdrowie chłopców!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon lis 02, 2009 20:10 Re: Mitko i Sambor - nowe foteczki str. 3 :)

Mitko luzik, nie smarka, nadżera się goi, wszystko super-hiper. Samborek niestety czasem jeszcze kaszle. Rzadziej, to prawda, ale jak go złapie taki atak to biedniusi jest bardzo :( dajemy jeszcze zastrzyki i trzeba będzie się CoolCaty znów pokazać :roll: nie miała baba kłopotu, przywlekła se koty :twisted:

Georg-inia

Post » Pon lis 02, 2009 20:49 Re: Mitko i Sambor - nowe foteczki str. 3 :)

Mitko to na tych fotkach wygląda na niezłego łobuziaka :lol:
Samborek - prześliczny!!!
Kciuki za zdrówko :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lis 03, 2009 19:44 Re: Mitko i Sambor - nowe foteczki str. 3 :)

Fajne kociaczki:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto lis 03, 2009 20:04 Re: Mitko i Sambor - nowe foteczki str. 3 :)

Georg-inia pisze: nie miała baba kłopotu, przywlekła se koty :twisted:

Ale jakie cudne koty :) I jak szybciutko u was wracają do zdrówka :1luvu:

gosiaa

[poprzednia][następna]