Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek czeka-fotki s.18

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 9:38 Re: Mitko i Sambor - to się nazywa brak zdecydowania...

Ruru, Mitko to bardziej kruffek :D ma dość dużo białego.

Coś się stało :( Przednia łapka coś nie działa, jasny gwint! podobnie miały Samochodziki - też małej Lancii najpierw wysiadły tylne nóżki :( Nie wiem, może za krótko obcięłam jeden pazurek, ale mały płacze bo nie może wskoczyć na łóżko... posadzony na wyrku piszczy bo boi się zeskoczyć... zrobiłam mu schodki z takich gąbkowych poduszek.
chyba nie będzie rady, muszę się opatulić (mam zap. oskrzeli) i pojechać jednak do CoolCaty :( zabiorę też Sambora, z tym jego kaszlem :roll:

obaj chłopcy ładnie jedzą - na szczęście.

Cypisek, u mnie właśnie mała Lancia odeszła na calici, mimo kroplówek i tony leków nie udało się jej ['] ale chłopcy są dużo więksi, zasadniczo dość żwawi (śmigają mi między nogami całkiem szybko, żeby się wydostać z pokoju)...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro paź 28, 2009 9:51 Re: Mitko i Sambor - Mitko - chora łapeczka? Sambor kaszle... :(

Inga ty może lepiej siedź w domu, nie możesz Wieśka z kotami wysłać?

I jasna cholercia, co z tymi kotami, czują się mało dopieszczone że wszystkie po kolei jakieś choróbska dodatkowe kombinują, jak by mało było tego co już mają :(

Trzymam kciuki za chłopaków :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 28, 2009 9:51 Re: Mitko i Sambor - Mitko - chora łapeczka? Sambor kaszle... :(

dubel

gosiaa

Post » Śro paź 28, 2009 11:00 Re: Mitko i Sambor - Mitko - chora łapeczka? Sambor kaszle... :(

Wiesiek się zlitował i pojechał z małymi. :oops: On tez ma "przechlapane", bo właśnie przyjechała w odwiedziny jego mama z Niemiec. Co prawda nie mieszka u nas, tylko u siostry, ale Dorota ma akurat pilną robotę, pracuje całe dnie i TŻ musi robić za taksówkę - odwiedzają całą bliższą i dalszą rodzinę :roll:

Maluchy pewnie są mało dopieszczone :( co prawda siedzę w domu, ale raczej poleguję na kanapie i wykorzystuję czas na naukę i drzemki... moje biedaczki kochane, mam nadzieję, że Ciocia Ania coś zaradzi...

Georg-inia

Post » Śro paź 28, 2009 11:03 Re: Mitko i Sambor - Mitko - chora łapeczka? Sambor kaszle... :(

To trzymam mocno kciuki :ok:

Dzisiaj chyba wszystkie maluchy się da Ani wybierają :roll:

gosiaa

Post » Śro paź 28, 2009 12:15 Re: Mitko i Sambor - Mitko - chora łapeczka? Sambor kaszle... :(

jak zwykle w takich sytuacjach miałam konsultację telefoniczną z CoolCaty przez telefon. TŻ nie zapamiętuje, bo twierdzi, że nie jest do końca pewny, czy Ania go nie obraża używając "słów"... :roll: od dziś będę go wyzywać np. "Ty Unidoxie, ty!" "Caliciwirozo wstrętna!" ewentualnie: "Jak Ci lutnę z felva, to Ci się albuminy wyprostują..." i tak nie rozumie, to co sobie będę żałować 8)

Sambor ma zapalenie tchawicy, zmiana antybiotyku, mam przestać też ładować w niego Immunodol - dostawać będzie teraz kujki. Mitko - kontynuujemy antybiotyk, dodatkowo tolfina na bolącą łapkę. Złamań nie ma, ale boli go nadgarstek, czemu - na razie nie wiadomo. Moze być i od Calici ale może się po prostu uraził w łapeczkę.
Mamy się pokazać w piątek.

Georg-inia

Post » Śro paź 28, 2009 12:58 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

No ładnie, to się dzieciaki po kolei rozkładają, chłopaki, szybko do zdrówka wracać i nie kombinować bo Klemcio na otwarcie pokoju czeka :ok:

gosiaa

Post » Śro paź 28, 2009 13:00 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MITKO kruffek, z umaszczenia tak
ale z delikatnosci i maleńkości to jeszcze pinigwinek jakby :P
zdrowiejcie chłopaki, szkoda czasu na choroby
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 28, 2009 13:08 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Kucnę sobie tutaj cichutko...

Przedszkolaki - urocze :1luvu: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro paź 28, 2009 13:12 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

A tu jesteście :wink:
Czy te choróbska się nigdy nie skończą :twisted: Inga, kuruj się i ucściskaj szczyli, którzy mieli wieeelkie szczęście, że do Was trafili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za zdrówko :ok: :ok: :ok: Calici mówimy stanowcze NIE :evil: I reszcie chorób również!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 28, 2009 14:01 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

A ja widziałam dziś chłopców :) spotkałam Wieśka w poczekalni lecznicowej jak byłam z moją Królewną. Sambor wieeeeeeeeeeelki jest 8O stłamsił gdzieś Mitko z tyłu transportera a sam się rozwalił w całym ;) i śliczny jest tak samo :)
I grzeczni byli bardzo. A Wiesiek utyskiwał, że Sambor najpierw włącza traktor jak się człowiek do nieg zbliża, i to tak, że nie słychać niczego innego a później wyjca zapodaje :)

zdrowiejcie koteczki śliczne!!!! :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 28, 2009 14:23 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

magdaradek pisze:A ja widziałam dziś chłopców :) spotkałam Wieśka w poczekalni lecznicowej jak byłam z moją Królewną. Sambor wieeeeeeeeeeelki jest 8O stłamsił gdzieś Mitko z tyłu transportera a sam się rozwalił w całym ;) i śliczny jest tak samo :)
I grzeczni byli bardzo. A Wiesiek utyskiwał, że Sambor najpierw włącza traktor jak się człowiek do nieg zbliża, i to tak, że nie słychać niczego innego a później wyjca zapodaje :)
:

Zazdroszczę zobaczenia maluchów!

Sambor to jest świetny :1luvu: no ale przecież chory to może się troszkę zmęczyć i musi się przecież tak no rozwalić. A poza tym to jak nie widać za bardzo to niech chociaż słychać będzie! To jest świetna metoda!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro paź 28, 2009 16:57 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Mitko cudny- biało-czarne koty są najlepsze :1luvu:
Sambor też bardzo fajny i rzeczywiście patrzy niezbyt łaskawie...
Kciuki za maluszki trzymamy razem z Milly.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro paź 28, 2009 19:12 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Śliczne chłopaki!
Kciuki za zdrówko!
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro paź 28, 2009 19:53 Re: Mitko i Sambor - Mitko boli-łapka, Sambor zap. tchawicy...

Kciuki za zdrówko...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]