Patko droga, na pewno biore pierwsza wersje lozka dla kota ( z wyjmowana poduszka)
Rozmiar ten najmniejszy.
Kolor: fioletowy
Kolor awaryjny: jak jest bordo to bordo jak nie to zielony.
jutro mam miec splyw wyplaty (tzn na moje konto) wiec jak juz splynie to przeleje Ci
Akima Tobie tez jutro zrobie przelew fanty wzielam dziekuje pieknie

Na Kocimskiej szanowni Panstwo
zostawilam tuneliki i namiocik.
Tuneliki dla Zowisi rowniez zostawilam
I tak
-
Noemik masz na stole czerwony i niebieski tunelik
-karaluchu! Na stole lezy namiot i tunelik z kupki sobie dobierz niebieski (Wszystkie sa na stole)
napisalam ze namiocik jest dla Cammi ale po prostu ze sklerozy pomylilam (bardzo przepraszam)Pozostale osoby tj
Akima, BarbAnn, Cammi (razy 2), Zowisia (razy 2) macie tuneliki czerwone.
Leza na stole prosze sobie dobrac wg zamowienia!!!!!Ja przepraszam najmocniej za zamieszanie z karteczkami ale cos mi sie na mozg rzucilo i zapomnialam spisac sobie z miau kto sie zglosil po niebieskie - i stad to zamieszanie.
Nie sugerujcie sie karteczkami!
Noemiku, wstepnie umowilam sie z Robertem na 20.00 -przyjedziemy do Ciebie po Szpeyerze po pralke. LIcze na pomoc Twojego brata bardzo bardzo bo co prawda kolega wspominal ze moze da rady podejsc ale jutro mi to potwierdzi.... wiec nie jest to pewne.
Kto chce papierowe scinki z niszczarki dla malych kotow do kuwet?
Dzis rozmawialam z pania sprzatajaca u nas w firmie i powiedziala ze z checia odlozy.
Ponadto odlozy tez styropianowe kawalki z pudelek ze sprzetem elektronicznym i pudelka wieksze czy mniejsze dla kotow. Trzeba sie potem bedize umowic tylko autem po odbior

Ta pani rowniez ma kotke do sterylizacji i kocura do kastracji...
I dowiedzialam sie ze na ul. Wegierskiej jest kotka ktorej wlasciciel od dluzszego czasu jest w szpitalu. Kicia jest domowa oswojona i okocila sie. Maluchy maja ok miesiaca (wg tej pani). Jutro ma isc sprawdzic ile kotow i czy zyja wszystkie. Sasiedzi kotke dokarmiaja, pan z przepustek wraca i ona do domu przychodzi - nie ma jej z kimz ostawic...
Kicie trzeba ciachnac, kociaki wlasnie wielka niewiadoma (mogli zabrac sasiedzi lub mogly ne przezyc). Na pewno trzeba jej zrobic budke na zime do tej piwnicy.
Jutro sie dowiem wiecej na ten temat. Zal mi tej kotki i jej pana - jakie to jest cholera ciezkie dla czlowieka ktory jest samotny, gdy sie okazuje ze musi isc do szpitala i zostawia Kota....
Kota z ktorym spi w jednym lozku i ktorego traktuje jak najblizsza istote