Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 18:46 Re: Czy nadejdzie...? 3 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

To teraz wielkie kciuki za domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto paź 27, 2009 19:14 Re: Czy nadejdzie...? 3 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

juz jednak tylko 2 dni:( Czarnulke musimy zabrać w czw wieczorem, bo kobitki w pt rano sterylizują 4 koti i potrzebują wolnych klatek a nasza kociczka jedna zajmuje.Niestety nie można jej wypuścić po mieszkaniu bo jest dzikuskiem i nie złapałoby jej się już:(
karmę i witaminki przekazane:)

dziękuję CoolCaty za sterylke "mojej" szkolnej kotki:) super robota:) Fionka od razu wpadła do biura,dorwała się do michy a potem poszła przywitać sie ze wszystkimi pracownikami:)
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Wto paź 27, 2009 19:41 Re: Czy nadejdzie...? 3 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

2 dni... :cry:

Idę się utopić.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto paź 27, 2009 19:49 Re: Czy nadejdzie...? 3 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Co robić,co robić-czas sie skurczył,a domku jak nie było ,tak nie ma! :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 27, 2009 19:49 Re: Czy nadejdzie...? 3 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Bazyliszkowa- też dodałaś na e-zwierzaki? :roll:
Jak tak, to są już 2 :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 27, 2009 19:51 Re: Czy nadejdzie...? 3 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Gibutkowa pisze:Bazyliszkowa- też dodałaś na e-zwierzaki? :roll:
Jak tak, to są już 2 :D

Dodałam :D
Oby coś te ogłoszenia dały, czasu tak mało... :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto paź 27, 2009 20:15 Re: Czy nadejdzie...? 3 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Koteńko, co z tobą będzie? :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto paź 27, 2009 20:44 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

wybłagałam kolejny kilka dni :( ale trzeba skombinować klatkę jakąś,aby one mogły umieścić posterylkową kocicę,aby się nie poobijała o meble, a nasz zostanie w tej co jest.Jutro przytacham ze schronu jakiś żwirek i karmę aby nie musiały wydawać kasy.

kto ma klatkę?jakąkolwiek,tylko nie jakąś mega wielka,aby pół pokoju nie zajęła???????????
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Śro paź 28, 2009 7:21 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Klatkę pożyczę od jolabuk5 którą mi zaproponowała. Jestem z nią w kontakcie i dzisiaj, najpóźniej jutro przywiozę klatkę.

Dzięki Magda za pomoc. :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro paź 28, 2009 8:37 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

czy ona jest tak dzika, czy po prostu nie wiadomo jak się zachowa w domu?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 28, 2009 8:52 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Tak jak już pisałam, to ona jest dzika, ale ja ją miałam na kolanach, bo pozwoliła mi się wziąć na ręce. Ona potrzebuje czasu, żeby poznać człowieka z tej dobrej strony, a zmieni się, jestem tego pewna, w miziastą i mrałczącą koteczkę. Ja ją poznałam z tej strony.
Słuchajcie, ona jeżeli ma wrócić na ulicę, to musi być dzika, tam jest zagrożenie ze strony psów i ludzi oraz bachorów które jak już też wcześniej pisałam rzucają w te koty kamieniami. Nie można teraz w klatce jej oswajać bo potencjalnego domku nie widać, a nie chcemy jej przede wszystkim zaszkodzić! Już nawet nie wiem, czy dobrze robimy, trzymając ją w tej klatce i przyzwyczajając do ciepełka i jedzonka.
A powiedzmy sobie jasno i wyraźnie, że to już starsza koteczka i na takie koty ''zapotrzebowanie'' jest żadne. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro paź 28, 2009 9:11 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

jaj wiek - 15 lat - jest mniej więcej pewny (bo np ktos ją tyle czasu zna) czy szacowany? Wiesz, czasem kot wygląda na X lat a okazuje się po odkarmieniu itp że ma połowę mniej...
Wyniki ani urobek w kuwecie nie wskazują na problemy? Np z watrobą czy nerkami?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 28, 2009 9:23 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Ja nie jestem jej wieku pewna, tylka to co wiem od tej pani ktora tam mieszka, że ona ma około 15 lat, może 10, bo przecież może się mylić.
kasia86 pisze:A to wyniki staruszki:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro paź 28, 2009 9:49 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

Ciężka sprawa... Potrzymam jeszcze :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro paź 28, 2009 10:11 Re: Czy nadejdzie...? 2 dni... staruszka prosi o ogłoszenia:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, że ona ma 15 lat - niby tak długo przeżyla w takich warunkach :?: :roll:

Wyniki też ma w sumie niezłe, więc może lepiej byłoby nie podkreślać tego wieku w ogłoszeniach, jeśli nie jest to pewne, a odstrasza ludzi (tak się tylko zastanawiam).

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

[poprzednia][następna]