K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 14:26 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Akima..ten link jest coś nie tego...strona logowania się włącza..
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Wto paź 27, 2009 14:45 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

maja215 pisze:Akima..ten link jest coś nie tego...strona logowania się włącza..

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=797769246
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto paź 27, 2009 14:54 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Ja mam 2 bure superowe kociczki z samymi zaletami :twisted:
Radzę szybko je wydać bo jak się, stąd gdzie mieszkam, wyprowadzę to...ktoś z Was je dostanie. A wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów :twisted: (tej osoby, która je dostanie). Nie to, że straszę ale jako bonus z sisarsami pójdzie schizol Spajder :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Wto paź 27, 2009 15:16 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

ogocha pisze:Ja mam 2 bure superowe kociczki z samymi zaletami :twisted:
Radzę szybko je wydać bo jak się, stąd gdzie mieszkam, wyprowadzę to...ktoś z Was je dostanie. A wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów :twisted: (tej osoby, która je dostanie). Nie to, że straszę ale jako bonus z sisarsami pójdzie schizol Spajder :)

Gosia, bo mój mąż płakał mi w rękaw przez telefon, że się nie chcesz z nim zobaczyć :wink: o Annie09 nie wspominając

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto paź 27, 2009 15:27 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

nie ma ktoś puszki z pasztetem winstona? potrzebuję kod kreskowy z niego, bo chcę zrobić zamówienie a bez tego mi nie znajdę tego co ja chcę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto paź 27, 2009 15:34 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety pisze:nie ma ktoś puszki z pasztetem winstona? potrzebuję kod kreskowy z niego, bo chcę zrobić zamówienie a bez tego mi nie znajdę tego co ja chcę

zamawiasz więcej?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 27, 2009 15:35 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

...
Ostatnio edytowano Wto paź 27, 2009 15:46 przez edit_f, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto paź 27, 2009 15:36 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety pisze:
Gosia, bo mój mąż płakał mi w rękaw przez telefon, że się nie chcesz z nim zobaczyć :wink: o Annie09 nie wspominając

Dodzwonił się i za godzinę mamy randkę :)
A z cyklu "uprzejmie donoszę" szanowny połowic Twój dzwoni i mówi te oto słowa:" Żona kazała mi po coś przyjechać ale nie pamiętam po co " :lol:
Zabrzmiało to tak rzewnie znajomo - mi sie też tak zdarza - w pełni rozumiem:)
Docent dzisiaj warował na krzesełku od 7 rano - skubany. A wczoraj widzieliśmy z Robertem któreś z dzieci Docenta (najprawdopodobniej). Jak już z silnym postanowieniem wsadzenia do kontenerka jakiegokolwiek kota (bo Docent się na nas wypiął) wracaliśmy to potomka, wspomnianego wcześniej kocurro, też już nie było. Spryciarze się zgadali czy jak?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Wto paź 27, 2009 15:41 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

ogocha pisze:
Tweety pisze:

Dodzwonił się i za godzinę mamy randkę :)
A z cyklu "uprzejmie donoszę" szanowny połowic Twój dzwoni i mówi te oto słowa:" Żona kazała mi po coś przyjechać ale nie pamiętam po co " :lol:
Zabrzmiało to tak rzewnie znajomo - mi sie też tak zdarza - w pełni rozumiem:)
Docent dzisiaj warował na krzesełku od 7 rano - skubany. A wczoraj widzieliśmy z Robertem któreś z dzieci Docenta (najprawdopodobniej). Jak już z silnym postanowieniem wsadzenia do kontenerka jakiegokolwiek kota (bo Docent się na nas wypiął) wracaliśmy to potomka, wspomnianego wcześniej kocurro, też już nie było. Spryciarze się zgadali czy jak?

Gosiu, wyslalam Ci sms. Mam nadzieje ze doszedl bo mi telefon sie wylacza w trakcie wysylania :|
dzis dzien fatalny. Czy wiadomo cos w temacie kiedy wislackikot bedzie na Kocimskiej?
I jak Nastusia?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto paź 27, 2009 15:49 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Mam trochę pytań:
- Tupac i Shakur - jeszcze są do oddania, czy już nie, bo się pogubiłam
- Patka_, co z szylkretową Andzią?
- mam 2 opisy Spajdera - jeden z krówkowego Allegro (Spider to młody dr Jeckyl i mr Hyde, ten trzymiesięczny kocurek zabrany z krakowskiego osiedla ma w sobie tajemnicę, którą docenią prawdziwi wielbiciele kociej natury. Spider potrafi wspinać się po ścianach, ale wzięty na ręce rozmurcza się w 30 sekund, a puszczony zapomina, że przed chwilą kochał człowieka i zaczyna się go bać, chowając się w najdziwniejsze miejsca, do których potrafi dotrzeć, chodząc po ścianach. Potrzebuje doświadczonego i b. cierpliwego domu. Z czasem i oswajaniem Spider ma szansę stać się najcudowniejszym kotem. W naszej skali wyzwań Spiderowi przyznajemy 8 ale z widokiem na 0 :-) i drugi, który dostałam od Lutry do katalogu (Spajder to czarno-biały kocurek, który został znaleziony na krakowskim osiedlu. W pierwszy dzień Spajder chodził pionowo po ścianach. Dziś uwielbia człowieka, wtula się w niego i liże po rękach, ale czasem, kiedy usłyszy jakiś głośniejszy dźwięk, zauważy gwałtowniejszy ruch, to ucieka, mało sobie łapek nie połamie. Kocha koty, uwielbia z nimi ganiać. Człowieka też kocha. Nie jest agresywny, nie drapie, nie gryzie. Jest ślicznym, smukłym i delikatnym kocurkiem o dużych uszach.), która wersja jest aktualna?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto paź 27, 2009 15:52 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

queen_ink pisze:Mam trochę pytań:
- mam 2 opisy Spajdera - jeden z krówkowego Allegro (Spider to młody dr Jeckyl i mr Hyde, ten trzymiesięczny kocurek zabrany z krakowskiego osiedla ma w sobie tajemnicę, którą docenią prawdziwi wielbiciele kociej natury. Spider potrafi wspinać się po ścianach, ale wzięty na ręce rozmurcza się w 30 sekund, a puszczony zapomina, że przed chwilą kochał człowieka i zaczyna się go bać, chowając się w najdziwniejsze miejsca, do których potrafi dotrzeć, chodząc po ścianach. Potrzebuje doświadczonego i b. cierpliwego domu. Z czasem i oswajaniem Spider ma szansę stać się najcudowniejszym kotem. W naszej skali wyzwań Spiderowi przyznajemy 8 ale z widokiem na 0 :-) i drugi, który dostałam od Lutry do katalogu (Spajder to czarno-biały kocurek, który został znaleziony na krakowskim osiedlu. W pierwszy dzień Spajder chodził pionowo po ścianach. Dziś uwielbia człowieka, wtula się w niego i liże po rękach, ale czasem, kiedy usłyszy jakiś głośniejszy dźwięk, zauważy gwałtowniejszy ruch, to ucieka, mało sobie łapek nie połamie. Kocha koty, uwielbia z nimi ganiać. Człowieka też kocha. Nie jest agresywny, nie drapie, nie gryzie. Jest ślicznym, smukłym i delikatnym kocurkiem o dużych uszach.), która wersja jest aktualna?

Tupac i Shakur vel Boni i Clyde grzeją tyłki w Warszawie
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 27, 2009 15:53 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

queen_ink pisze:Mam trochę pytań:

Andzia z tego co wiem, dalej do adopcjii
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto paź 27, 2009 15:56 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Patka ile wynosza koszta dwoch poslanek z wysylka? Tj jakbym chciala wziac jedno i drugie?

Edit:

UWAGA UWAGA!!
DZIS CHCE ZROBIC ZAMOWIENIE W ZOOPLUSIE.
POKI CO ZDECYDOWALA SIE DOLACZYC JEDYNIE MILU.

KTOS JESZCZE?
ZGLASZAJCIE SIE DO WIECZORA NA PW.
Ostatnio edytowano Wto paź 27, 2009 15:58 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz

solangelica

Post » Wto paź 27, 2009 15:58 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

40 zl = 2x 15 + 2x5 w opisie aukcji facet za przesylke ma 5 zl + 3 za kazde kolejne, nie wiem dokladnie jak policyz przy wiekszej ilosci, nadplate chcialam przeznaczy na futrzaki AFN :)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto paź 27, 2009 16:01 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Patka_ pisze:40 zl = 2x 15 + 2x5 w opisie aukcji facet za przesylke ma 5 zl + 3 za kazde kolejne, nie wiem dokladnie jak policyz przy wiekszej ilosci, nadplate chcialam przeznaczy na futrzaki AFN :)

Dzieki za lopatologiczne wylozenie :) Tego mi potrzeba bo ja dzis w chaosie...

TWEETY o ktorej ROBERT bedzie na KOCIMSKIEJ DZIS?

solangelica

[poprzednia][następna]