Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maja215 pisze:Akima..ten link jest coś nie tego...strona logowania się włącza..
ogocha pisze:Ja mam 2 bure superowe kociczki z samymi zaletami
Radzę szybko je wydać bo jak się, stąd gdzie mieszkam, wyprowadzę to...ktoś z Was je dostanie. A wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów(tej osoby, która je dostanie). Nie to, że straszę ale jako bonus z sisarsami pójdzie schizol Spajder
Tweety pisze:nie ma ktoś puszki z pasztetem winstona? potrzebuję kod kreskowy z niego, bo chcę zrobić zamówienie a bez tego mi nie znajdę tego co ja chcę
Tweety pisze:
Gosia, bo mój mąż płakał mi w rękaw przez telefon, że się nie chcesz z nim zobaczyćo Annie09 nie wspominając
ogocha pisze:Tweety pisze:
Gosia, bo mój mąż płakał mi w rękaw przez telefon, że się nie chcesz z nim zobaczyćo Annie09 nie wspominając
Dodzwonił się i za godzinę mamy randkę![]()
A z cyklu "uprzejmie donoszę" szanowny połowic Twój dzwoni i mówi te oto słowa:" Żona kazała mi po coś przyjechać ale nie pamiętam po co "![]()
Zabrzmiało to tak rzewnie znajomo - mi sie też tak zdarza - w pełni rozumiem:)
Docent dzisiaj warował na krzesełku od 7 rano - skubany. A wczoraj widzieliśmy z Robertem któreś z dzieci Docenta (najprawdopodobniej). Jak już z silnym postanowieniem wsadzenia do kontenerka jakiegokolwiek kota (bo Docent się na nas wypiął) wracaliśmy to potomka, wspomnianego wcześniej kocurro, też już nie było. Spryciarze się zgadali czy jak?
queen_ink pisze:Mam trochę pytań:
- Tupac i Shakur - jeszcze są do oddania, czy już nie, bo się pogubiłam
- Patka_, co z szylkretową Andzią?
- mam 2 opisy Spajdera - jeden z krówkowego Allegro (Spider to młody dr Jeckyl i mr Hyde, ten trzymiesięczny kocurek zabrany z krakowskiego osiedla ma w sobie tajemnicę, którą docenią prawdziwi wielbiciele kociej natury. Spider potrafi wspinać się po ścianach, ale wzięty na ręce rozmurcza się w 30 sekund, a puszczony zapomina, że przed chwilą kochał człowieka i zaczyna się go bać, chowając się w najdziwniejsze miejsca, do których potrafi dotrzeć, chodząc po ścianach. Potrzebuje doświadczonego i b. cierpliwego domu. Z czasem i oswajaniem Spider ma szansę stać się najcudowniejszym kotem. W naszej skali wyzwań Spiderowi przyznajemy 8 ale z widokiem na 0i drugi, który dostałam od Lutry do katalogu (Spajder to czarno-biały kocurek, który został znaleziony na krakowskim osiedlu. W pierwszy dzień Spajder chodził pionowo po ścianach. Dziś uwielbia człowieka, wtula się w niego i liże po rękach, ale czasem, kiedy usłyszy jakiś głośniejszy dźwięk, zauważy gwałtowniejszy ruch, to ucieka, mało sobie łapek nie połamie. Kocha koty, uwielbia z nimi ganiać. Człowieka też kocha. Nie jest agresywny, nie drapie, nie gryzie. Jest ślicznym, smukłym i delikatnym kocurkiem o dużych uszach.), która wersja jest aktualna?
queen_ink pisze:Mam trochę pytań:
- Tupac i Shakur - jeszcze są do oddania, czy już nie, bo się pogubiłam
- Patka_, co z szylkretową Andzią?
- mam 2 opisy Spajdera - jeden z krówkowego Allegro (Spider to młody dr Jeckyl i mr Hyde, ten trzymiesięczny kocurek zabrany z krakowskiego osiedla ma w sobie tajemnicę, którą docenią prawdziwi wielbiciele kociej natury. Spider potrafi wspinać się po ścianach, ale wzięty na ręce rozmurcza się w 30 sekund, a puszczony zapomina, że przed chwilą kochał człowieka i zaczyna się go bać, chowając się w najdziwniejsze miejsca, do których potrafi dotrzeć, chodząc po ścianach. Potrzebuje doświadczonego i b. cierpliwego domu. Z czasem i oswajaniem Spider ma szansę stać się najcudowniejszym kotem. W naszej skali wyzwań Spiderowi przyznajemy 8 ale z widokiem na 0i drugi, który dostałam od Lutry do katalogu (Spajder to czarno-biały kocurek, który został znaleziony na krakowskim osiedlu. W pierwszy dzień Spajder chodził pionowo po ścianach. Dziś uwielbia człowieka, wtula się w niego i liże po rękach, ale czasem, kiedy usłyszy jakiś głośniejszy dźwięk, zauważy gwałtowniejszy ruch, to ucieka, mało sobie łapek nie połamie. Kocha koty, uwielbia z nimi ganiać. Człowieka też kocha. Nie jest agresywny, nie drapie, nie gryzie. Jest ślicznym, smukłym i delikatnym kocurkiem o dużych uszach.), która wersja jest aktualna?
Patka_ pisze:40 zl = 2x 15 + 2x5 w opisie aukcji facet za przesylke ma 5 zl + 3 za kazde kolejne, nie wiem dokladnie jak policyz przy wiekszej ilosci, nadplate chcialam przeznaczy na futrzaki AFN
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 210 gości