pittbul pisze:tak wyczulem smrod wiec sie wąłczylem...ty mnie nei znasz ja ciebie:) moj wpis mial na celu połączenie i pogodzenie opozycyjnych partiii to bylo wycelowane do obu stron:) agresja jest mi obca.............
ja jestem weganienem(czyli nei jem nic co poch zwierzecego)...ale z tego powodu nei zamierzam robic jakis ceregieli....i wywyzszac sie.....nie wiem skad wytrzasnales ze atakuje kogos? ja proponuje baby pogodzic:)za mały i skromny jestem zeby sie przechwalac......ale ty kim jstes zeby nie wiedząc co ja robie mnie oceniac ze ja nic nie wiem?.......eneda to naprawde ktos wyjkatkowy...jesli kogos to razi to zapraszam na intelektua;na walke na pazury...przepraszam czy rozmawiam z kims kto widzial jak ona funcjonuje i co robi? bo nie sądzę żey ktoś mogł zlę słwo poe=wiedziec na jej temat widząc jak kocha te koty
Przepraszam, ale kim jesteś, żeby wchodzić na wątek i żądać od ludzi tu piszących, żeby się przedstawili? Dobre obyczaje wymagają, by przedstawić się samemu, gdy włazi się z butami w środek dyskusji.
Co robię - napisałem. Oceniać Cię? Jedynie po tym, co piszesz. Enedę oczywiście znam i doceniam to, co robi, ale to nie znaczy, że stanowi dla mnie wzór i niedościgniony ideał - z całym szacunkiem. Ja robię swoje, ona robi swoje, czasem sobie pomagamy.
eneda to naprawde ktos wyjkatkowy...jesli kogos to razi to zapraszam na intelektua;na walke na pazury...
Ten tekścik świadczy o tym, że raczej nie masz tak wielu lat, jak sugerujesz. Intelektualna walka na pazury- doprawdy, żałosne.
Dobranoc wszystkim, a Tobie, pittbul, proponuję poszczekać gdzie indziej.
PS Nowy skrypt forum daje wiele możliwości. Wystarczy dodać użytkownika do listy wrogów i już nie widzi się jego postów. Polecam to rozwiązanie, bo jak to mówią NIE KARMIĆ TROLLA.