Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Romas pisze:Hm.... jesli chodzi o odrzucanie nieatrakcyjnych ofert to ja nie mam zadnych problemowWszystkie wydaja mi sie nieatrakcyjne albo sciagam do siebie oszolomow, to chyba najlepsze wyjasnienie tego dlaczego do mnie dzwonia sami ludzie co szukaja "kota do myszow i zeby nie siedzial na kanapie " -jak mi jedna pani chetna na "moja" kotke wyjasnila .
Po kilku takich telefonach ja juz sie balam rozmawiac z ludzmi ...wiara w ludzkosc mi drastycznie spadla ....
jopop pisze:Kaprys2004 - tak, on ma koci katar. CHYBA nic więcej. Do wyboru masz jeszcze te 2 czarne zgredy, które wczoraj męczyłaś w łapach, ale sądzę, że Twoi synowie z dwojga złego wolą krowę
jopop pisze:Procent siedzi mi na kolanie. i widzi cośbo wodzi głową za długopisem.
jopop pisze:Ja pracuję jutro DO 9, potem jestem free, ale najchętniej trafiłabym do lecznicy ok. 15, na początek dyżuru Mieszka.
Romas pisze:Hm.... jesli chodzi o odrzucanie nieatrakcyjnych ofert to ja nie mam zadnych problemowWszystkie wydaja mi sie nieatrakcyjne albo sciagam do siebie oszolomow, to chyba najlepsze wyjasnienie tego dlaczego do mnie dzwonia sami ludzie co szukaja "kota do myszow i zeby nie siedzial na kanapie " -jak mi jedna pani chetna na "moja" kotke wyjasnila .
Romas pisze:Gdyby ktos mog mi tego kota podwiezc w moim kierunku z Ursynowa byloby super .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 47 gości