POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 26, 2009 15:35 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

Czy znacie ten wątek z ogłoszeniami "Wezmę kota" viewtopic.php?f=8&t=68025&start=300 tam też są jakieś warszawskie ogłoszenia.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon paź 26, 2009 16:17 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

kussad - znam. czasem zaglądam.

KTOŚ ma ochotę jutro pojeździć sobie po mieście? Bo MUSZĘ pojechać z Baryłką do Boliłapki, zbadać mu krew i odwieźć do pani Ewy. Sam Baryłka to wyzwanie do jazdy metrem, a przy okazji wzięłabym na przegląd Kszyka i może Procenta...

Ostrzegam, że w lecznicy trochę się niestety zejdzie...

Ja pracuję jutro DO 9, potem jestem free, ale najchętniej trafiłabym do lecznicy ok. 15, na początek dyżuru Mieszka.

Nie wiem co zrobić z Baryłką :( Nie mogę go trzymać u siebie, a Ewa sobie nie da rady z jego leczeniem... :(
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon paź 26, 2009 17:29 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

Romas pisze:Hm.... jesli chodzi o odrzucanie nieatrakcyjnych ofert to ja nie mam zadnych problemow :evil: Wszystkie wydaja mi sie nieatrakcyjne albo sciagam do siebie oszolomow, to chyba najlepsze wyjasnienie tego dlaczego do mnie dzwonia sami ludzie co szukaja "kota do myszow i zeby nie siedzial na kanapie " -jak mi jedna pani chetna na "moja" kotke wyjasnila .
Po kilku takich telefonach ja juz sie balam rozmawiac z ludzmi ...wiara w ludzkosc mi drastycznie spadla ....

Teksty piękne po prostu.. :evil:

jopop pisze:Kaprys2004 - tak, on ma koci katar. CHYBA nic więcej. Do wyboru masz jeszcze te 2 czarne zgredy, które wczoraj męczyłaś w łapach, ale sądzę, że Twoi synowie z dwojga złego wolą krowę :twisted:

Nie wiem co wolą moi synowie, chyba w ogóle nic nie wolą :roll: , ale zobaczymy co będzie.. :D Czarne żaby są fajne, krówek też.. Mnie tam byłoby wszystko jedno..

jopop pisze:Procent siedzi mi na kolanie. i widzi coś ;) bo wodzi głową za długopisem.

Wielka radość!!
Nie dość, że coś widzi, to jeszcze ma siłę łepusiem ruszać.. Wczoraj robił za burą i brudną szmatkę :(

jopop pisze:Ja pracuję jutro DO 9, potem jestem free, ale najchętniej trafiłabym do lecznicy ok. 15, na początek dyżuru Mieszka.

8O Zazdraszczam...
Rozumiem, że to nie czeski błąd, bo uciekłaś się do dużych liter.. To - za przeproszeniem - OD której jutro pracujesz?? I w jakim charakterze??

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon paź 26, 2009 17:40 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

Romas pisze:Hm.... jesli chodzi o odrzucanie nieatrakcyjnych ofert to ja nie mam zadnych problemow :evil: Wszystkie wydaja mi sie nieatrakcyjne albo sciagam do siebie oszolomow, to chyba najlepsze wyjasnienie tego dlaczego do mnie dzwonia sami ludzie co szukaja "kota do myszow i zeby nie siedzial na kanapie " -jak mi jedna pani chetna na "moja" kotke wyjasnila .

Ja też chcę, żeby moje koty były do myszów. :ryk: Mam tych myszów z Animalii od groma, bo do każdego zamówienia dołączają jako tzw. gratisy i kociarstwo nie nadąża z niszczeniem. I żeby mi nie siedziały na kanapie, bo jak przez chwilę siedzą spokojnie, to ja już się martwię, że chore :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon paź 26, 2009 20:41 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

Śmiejcie sie ,śmiejcie a ja bylam przerazona i bezradna :roll: Ja ta kotke uratowalam od smierci i wysterylizowalam choc wogole nie mialam tego w planach ,finansowych rowniez. I zaczelo mi na niej zalezec ,nic sympati sie miedzy nami zrodzila , a tu nagle same takie telefony sugerujace ,ze ona bedzie traktowana jak pracownik deratyzacji lub zabawka .A moze to tak specjalnie bylo zeby mnie zniechecic do oddania jej :-)
No ale przez to sie boje byc DT :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pon paź 26, 2009 22:40 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

melduję, że kocur bryknął w krzaki na mianowskiego bardzo zadowolony z tej odmiany losu.

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Pon paź 26, 2009 22:53 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

No ja przypuszczam, że taka odmiana mu się podobała ;)
Jeszcze raz dziękuję :)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon paź 26, 2009 23:51 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

kto ma szanse mi jutro pomoc z transportem?

słabo wyobrazam sobie podroz z barylka autobusem i metrem... a jeszcze musze kszyka wziac.

i chcialabym procenta...

moze choc transport powrotny bedzie? niestety chyba nie wypali plan oddania barylki ewie, jes t pogorszenie:(
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 27, 2009 0:40 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

Potrzebuję transport:

1. dla siebie, Baryłki, Kszyka i Procenta na jutro (czyli wtorek) do lecznicy i z powrotem (a przynajmniej z powrotem). W lecznicy chcę być ok. 15. Niestety wizyta trochę potrwa.

2. dla kocurka Krówka do Anina, do Romas :1luvu: - najlepiej na jutro.

Kaprys2004 - w tej sytuacji Twój jest Kszyk. Odbiór KONIECZNIE JUTRO.
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 27, 2009 1:44 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

melduję się po przymusowej przerwie (problemy emocjonalne :evil: po stratach)

Asiu, ze względu na pp nie mogę wziąć żadnego tymczasa, choć mam kilka upatrzonych kandydatur,
z których na pierwszym miejscu jest Procent (moja specjalność to koty z problemami ocznymi, kocham je, tzn. takie koty, nie problemy).
Mieszkanie mam zalane domestosem, będą naświetlania, na okrągło myję, piorę, myję, wyparzam... Ale jednak mimo to obowiązuje kwarantanna

Mogę natomiast zaoferować Ci co jakiś czas duży transport na dużą łapankę, czyli dużo sprzętu, ludzie, dużo kotów. Aktualne będzie od przyszłego tygodnia.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto paź 27, 2009 1:57 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - jest źle, ratunku, s. 22

Basiu, bezpiecznie możesz przejąć kota szczepionego...

Mam 2 pilne kandydatury - jeden podlotek od _kathrin (Kasia wyjeżdża w czwartek rano na kilka tygodni!) i "moja" Sprintka - ta druga ma niestety grzyba na mordzie, tłuczemy to cholerstwo od tygodnia terbisilem, ale jeszcze trochę potrwa... nie wiem czy miałabyś możliwość odizolowania jej od innych, jednocześnie nie da się jej trzymać w klatce, bo to jest tornado wcielone...
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 27, 2009 7:48 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na wtorek?

To ja jeszcze powiem choc pisalam juz PW do Jopop .
Dzis jestem w domu ok 15stej .Mieszkam w Starej Miłosnej -Wesoła czyli ok Anina .Gdyby ktos mog mi tego kota podwiezc w moim kierunku z Ursynowa byloby super .Moge gdzies podjechac w pol drogi .
Jesli to sie nie uda moge jakos wieczorem dotelepac sie na Ursynow .
Jopop ma moj telefon .

Ludzie ,ludzie co ja robie ,zwariowalam chyba ...... :roll:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto paź 27, 2009 7:49 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na wtorek?

my wszyscy jesteśmy nienormalni...

a na jutro szukam transportu dla 1 kota Ursynów-Bielany lub Bemowo...
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 27, 2009 9:15 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na wtorek?

Romas - :ok:
Obrazek

marta79

Od: Czw sty 17, 2008 12:27

Post » Wto paź 27, 2009 9:17 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na wtorek?

Romas pisze:Gdyby ktos mog mi tego kota podwiezc w moim kierunku z Ursynowa byloby super .

Mogę zawieźć 8)

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

[poprzednia][następna]