Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 26, 2009 9:12 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Bo ciotki Gabrysiowe to fajne są :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 26, 2009 13:01 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

no to podrzućmy Gabrysia - przy okazji pytanko o dzisiejsze samopoczucie :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 26, 2009 13:20 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Hmmm...
Matahari przy kompie niewiele siedzi. No ma dziewczyna co robić z trzydziestką kotów :twisted:
A ja nie dzwonię każdego dnia, bo i tak prawie już z torbami poszłam... :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 26, 2009 21:20 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Gabryniu - dziś też rozmawiałam z ludźmi i włączyłam nowe osoby w szukanie domku dla Ciebie i Maciusia,
bądź dobrej myśli ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon paź 26, 2009 21:22 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

A Gabryś dziś gorzej się czuł. :( Przespał cały dzien w budce nie interesując się otoczeniem.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 26, 2009 21:33 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Myslę, że oprocz choroby to stres ciągle przeżywa. Plus pogoda - moje dziewczyny też spały dziś bardzo dużo.. Przydałby się Gabrysiowi taki dom i tacy ludzie, jacy wezmą Szymusia.. piekni wewnętrznie, łagodni, wrażliwi.. super. Ja się naprawdę uparłam i nie poprzestanę, choć teraz z racji swego stresu i przygotowania siebie i kocura do adopcji mogę sie mniej udzielać na forum.

Marzenia11

Post » Pon paź 26, 2009 21:36 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Jasne! Marzena z Gabrysiem to i tak nie ma pośpiechu. Chłopak musi wyzdrowieć. :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 26, 2009 21:47 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Obawiam się, że on może wyzdrowieć tylko w swoim domu. Jego choroba jest ze stresu, a nie ukrywajmy, będąc w DT stresuje się chłopaczysko, nawet jeśli dostaje tony miłości i pieszczot... ale może się mylę..

Marzenia11

Post » Pon paź 26, 2009 21:50 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Masz dużo racji. :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 26, 2009 22:06 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Ale ten Gabryś do mojego Dzikusa podobny i w tym samym wieku
Taki przystojniak to pewnie ktoś się w nim zakocha :)
oby jak najszybciej
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

Post » Pon paź 26, 2009 22:20 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Jakoś się jeszcze nikt nie zakochał... a chłopak spragniony miłości wyjątkowo.. wciąż szukamy kandydatów :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon paź 26, 2009 22:22 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Też myślę że Gabryś tak reaguje stresowo. On chyba się dobrze czuł jak miał wkoło mniej kotów, prawda? W TDT chyba było mniej kotów... :roll:
On chyba lepiej by reagował na leczenie gdyby był już w DS.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 27, 2009 13:30 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Gabryś zdecydowanie nie przepada za kotami. Ale to jego pierwszy dom go tak skrzywdził... Za to za człowiekiem przepada!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto paź 27, 2009 17:02 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

Hop Gabrysiu, miłosniku ludzi, do gory po domek ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto paź 27, 2009 17:07 Re: Przygarnę Człowieka - młody kot Gabryś BYDGOSZCZ

No niestety dobrych wieści brak.
Rozmawiałam dziś z Matahari. Nie ma postępów w leczeniu :cry:
To oznacza, że Gabryś bardzo cierpi. Dziś dostał bardzo silny lek przeciwbólowy to zdołał sam napić się wody. Gdyby nie był dokarmiany na siłę to pewnie już by było bardzo kiepsko.
Codzienne wożenie do weta (zastrzyki) = STRES.
Dokarmianie na siłę = ból i stres.
A teraz stracił azyl w łazience. Z adopcji wróciły 2 koty. Teraz to one potrzebują odosobnienia.
Kwadratura koła.
Nie jest dobrze. Jak bardzo by się człowiek nie starał. :(
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]