LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 25, 2009 10:26 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Spotkalam dzisiaj pana,ktory mial dzialke miedzy lotniskiem a Tęczą .Mial tam swojego ulubionego kocurka ,ktorego chcial zabrac na swoja nowa dzialke .Mielismy sie umowic celem zlapania i transportu kocurka.Dzisiaj mi mowi,ze zrezygnowal z zabierania kota bo jedna pani powiedziala mu ,ze bedzie tam stala budka TOZowska i koty sa karmione.Mam nadzieje ,ze ta Pania nie jest Kaska lub Wiola bo one sa za wyadoptowaniem kotow. Pozostawie to bez komentarza . Przekonalam czlowieka ,ze jednak kotu bedzie zdecydowanie lepiej u niego na dzialce ,ma zadzwonic i umowic sie w celu zabrania kotka stamtad.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie paź 25, 2009 11:00 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

....Mi się przypomina historia jak chciałam zabrać dwa rudasy z działek i dowiedziałam się, ze chcę je oddać na pewną śmierć, a na działkach one są szczęśliwe ..... :roll:
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie paź 25, 2009 11:42 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

viewtopic.php?f=1&t=94896
Tu jest watek przeniesionych kotów z Kostrzyna nad Odra do Rudy Slaskiej. To jest możliwe. Proponowałam to Izie ale odrzuciła. Przeczytajcie :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie paź 25, 2009 12:30 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Poniewaz moja wypowiedz dla niektorych jest niezrozumiala dodam ,ze nie twierdze, ze ta kobieta byla Iza .Owszem mialam takie skojarzenie gdy pan wspomnial o budzie TOZowskiej i tyle. I obojetne kto zniechecil czlowieka do zabrania kota ,tak czy siak nie bylo to zbyt rozsadne postepowanie . Mam nadzieje,ze niedlugo spotkam pana i bede wiedziala wtedy na 100% na kogo sie zloscic :evil:

kya

Post » Nie paź 25, 2009 13:34 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Ewidentnie do adopcji jest biała kotka która nas wita na wjeździe (kya ostatnio robiła jej zdjęcia) - wywala brzucho do miziania nawet niezbyt znanym osobom, pakuje się do samochodu. W domu z ogrodem byłoby jej dobrze
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie paź 25, 2009 14:45 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

e-dita pisze:....Mi się przypomina historia jak chciałam zabrać dwa rudasy z działek i dowiedziałam się, ze chcę je oddać na pewną śmierć, a na działkach one są szczęśliwe ..... :roll:

to mi się przypomniała sytuacja, kiedy moja koleżanka (z jej opowieści) chciała zabrać kota z jakiegoś rynku Manhattanu czy raczej chyba Turzyna, bo kot strasznie był miziasty i chyba ładny, jak ona stwierdziła (bo zna się na kotach), że ktoś musiał go wywalić z domu, powstrzymała ją karmicielka, mówiąc, że kot jest codziennie karmiony i jest szczęśliwy. kota w końcu nie wzięła. ale gęsia skórka mi się robi jak pomyślę ile jest takich nawiedzonych karmicieli :evil: :roll:

tak, Capriccio zrobi nowy plakat, ale jeszcze nie zostały odebrane z drukarni te 100 szt czarno-białych A3, mogę zrobić, ok - ale czy dacie radę sami drukować, bo one znowu w piątek mogą być do odebrania, albo w poniedziałek...? potrzebna mi jest też treść plakatu, oraz nowe fotki (najodpowiedniejsze do takiego plakatu, mogą być stare)

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Nie paź 25, 2009 15:14 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

zdjęcia to nie problem - e-dita ma i Kasia też więc coś się wybierze

Ja bym prosiła tylko projekt - wydrukuję

agiis-s

Post » Nie paź 25, 2009 23:23 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

podrzucę ... może ktoś zobaczy i pomoże...albo co...

agiis-s

Post » Pon paź 26, 2009 6:42 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

poranne dzień dobry....

agiis-s

Post » Pon paź 26, 2009 6:50 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

jaki tam dobry jeski trzeba wstac bladym switem? :evil:

kya

Post » Pon paź 26, 2009 9:07 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:jaki tam dobry jeski trzeba wstac bladym switem? :evil:

:kotek:

I znowu świeci słonko :ryk: Miłego tygodnia życzę wszystkim obecnym na wątku.... :1luvu:
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Pon paź 26, 2009 9:53 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Zaraz podjadę odebrać te plakaty. Myślę, że następne dobrze będzie drukować we własnym zakresie, bo wtedy drukujemy tyle, ile potrzeba. Gdyby ktoś chciał porcję z tych, które odbiorę, bardzo proszę o sygnał.
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pon paź 26, 2009 10:11 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:Spotkalam dzisiaj pana,ktory mial dzialke miedzy lotniskiem a Tęczą .Mial tam swojego ulubionego kocurka ,ktorego chcial zabrac na swoja nowa dzialke .Mielismy sie umowic celem zlapania i transportu kocurka.Dzisiaj mi mowi,ze zrezygnowal z zabierania kota bo jedna pani powiedziala mu ,ze bedzie tam stala budka TOZowska i koty sa karmione.Mam nadzieje ,ze ta Pania nie jest Kaska lub Wiola bo one sa za wyadoptowaniem kotow. Pozostawie to bez komentarza . Przekonalam czlowieka ,ze jednak kotu bedzie zdecydowanie lepiej u niego na dzialce ,ma zadzwonic i umowic sie w celu zabrania kotka stamtad.

mam nadzieje ze pan sie nie rozmyśli i zabierze kota a tej mądrej osobie co udzieliła takiej "dobrej" rady to bym nogi z d... wyrwała :evil:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon paź 26, 2009 13:46 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Oki monika...ja specjalnie nie lubie widoku krwi wiec jakby co poprosze Ciebie o wyrwanie nóżek :ryk: :ryk:

kya

Post » Pon paź 26, 2009 13:54 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:Oki monika...ja specjalnie nie lubie widoku krwi wiec jakby co poprosze Ciebie o wyrwanie nóżek :ryk: :ryk:

niech będzie :evil: ale jak by co to moge liczyć na forumową paczuszke i odwiedziny w więzieniu?
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

[poprzednia][następna]