Po makreli myje się teraz od kwadransa

Dasza nasza kochana, hej !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
markopolo00 pisze:Jeśli ktoś może pomóc
w trybie natychmiastowym do wtorku wieczór
potrzebny nowy właściciel psa
Owczarek niemiecki rdzawy długowłosy około czterech lat zadbany
aktualne szczepienia książeczka zdrowia
właściciele wyjeżdżają w środę do Anglii i pies zostaje na ulicy
luki4ever pisze:edit_f pisze:luki4ever pisze:myślałem, że te budki to wyglądają mniej więcej tak http://allegro.pl/item794197162_wieza_b ... owana.html
ojale fajnie by było, jakbyśmy mogli takie kupiwać
myślę ,że możnaby się pokusić o takie budki, kwestia znalezienia stolarza który nie będzie liczył sobie tyle co na allegro. Przy większej ilości i dla fundacji powinno się udać mocno zejść z ceny. Tak naprawdę to jest kilka desek, a ocieplić to sam mogę
noemik pisze:ja bym chciała 4 budki dla kolegi z pracy.
elzak3 pisze:Zjdło mi posta.
Moja Daf cos chrypi, musze poobserwowac.
Dzis pod Instytutem Pediatrii- na tyłach - chodzilo takie małe kociatko biało szare i płakało okropnie.
Jutro zaniosę cos do jedzenia.
Miuti pisze:elzak3 pisze:Zjdło mi posta.
Moja Daf cos chrypi, musze poobserwowac.
Dzis pod Instytutem Pediatrii- na tyłach - chodzilo takie małe kociatko biało szare i płakało okropnie.
Jutro zaniosę cos do jedzenia.
odłów.
Jutro może już być w stanie uniemożliwiającym przyjmowanie pokarmów...
kosma_shiva pisze:edit_f pisze:kosma_shiva pisze:jesli Edit_f bedzie zamawiac druga ture budek, to ja tez bym sie pisala.
zawsze trzeba zamówić wielokrotność 9 sztuk.. mogę odstąpić ci jedno
moze Tweety odstapi.
Nie wiem, czy Ty Aga kupujesz bo potrzebujesz dla siebie czy po [prostu by moc zrealizowac zamowienie?
edit_f pisze: lutra: a później będę błagać o szkolenie, jak z pudełka zrobić budkę.. jakieś takie masowe szkolenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MaJa83, Majestic-12 [Bot] i 183 gości