Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgorzataJ pisze:Państwo są super , lepszych ciężko wymarzyć - poprzednią kotkę wzięli dzikuskę, dali jej dom, ucywilizowali i baaaardzo kochali . Dopóki mieszkali w bloku była kotką niewychodzącą. Przeprowadzili sie do szeregówki i kicia bardzo chciała wychodzić, wiesz jak się ma ogród - ciężko kotkę utrzymać w domu, zwłaszcza latem , zawsze była w ogrodzie i wypuszvczano ją pd kontrolą jak juz byli w domu po pracy.Niestety przeszła z ogrodu dalej i stało się.... Dzieci pani twierdzą ,że nie będą wypuszczać, bo wszyscy bardzo przezyli wypadek z kicią.Myślę,że można zaproponować,żeby zrobili w ogrodzie wybieg wiosną z lekkiej siatki ogrodzeniowej (tak zaproponowała Basica)i wtedy będa na podwórku ale nie przedostaną się dalej. Warunki w tym domku będa miały wspaniałe, to wiem na pewno. Cieszę się też bardzo,że będą razem.
lusesita pisze:aaaaaaaaaaaaaahadlatego wolałam się zapytać mądrzejszych
![]()
ale skoro my używamy żwirku zapachowego, to chyba nam niepotrzebne to to... dobrze myślę?
Basica pisze:LU słoneczko życzę Ci samych szczęśliwych zakoconych dni, a Szymonowi gratuluję....dokonał najlepszego z możliwych wyboru![]()
MalgorzataJ pisze:Luesita- a co najważniejsze-życzę samych szczęśliwych chwil - oczywiście przy boku szcęśliwych kociaków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek i 69 gości