Fiesta Latina - MOJITO ONLY (7-mies. kocurek ŁÓDŹ)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2009 19:02 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

i ja!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Nie paź 11, 2009 23:25 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Hej!
no co jest drinusie kochane ..... sliczne jestescie jak marzenie :1luvu:

domki zgłaszac sie migusiem...taki drink na kaca najlepszy, iwec warto miec go pod reką i miziać :wink:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Wto paź 13, 2009 14:08 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Co u Drinków taka cisza?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto paź 13, 2009 19:27 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Drinusie miały dzisiaj przegląd techniczny :wink:

zniosły go dzielnie a Pani doktor się zachwycała jakie fajne i piękne kociaki wyrosły z zakleszczonych maluszków :mrgreen:

były oględziny nadwozia, podwozia (zwłaszcza u Mojita), karoserii, świateł i szczegółowe badanie wlewu paliwa :lol:

po wygłaskaniu przez Panią Doktor i po wycałowaniu przeze mnie Drinusie dostały aktualne zaświadczenie o dopuszczeniu do ruchu :ok:
Obrazek

malaria

Od: Nie maja 11, 2008 18:05

Post » Wto paź 13, 2009 19:43 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

To ruszamy :mrgreen: - wyślij mi zdjęcia powtórzymy ogłoszenia :twisted:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto paź 13, 2009 21:31 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Noooo, moje kochane Forumowe Drinki :1luvu:
po takim przegladzie to gaz do dechy i hajda w poszukiwaniu nowych garaży po jednym dla kazdego ewentualnie w parkach :lol:
trzymam kciuki za drinusie :ok: :ok: :ok:
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Śro paź 21, 2009 10:53 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Cisza taka....

Podrzucę chociaż
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Nie paź 25, 2009 21:58 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Czy kociaki dalej bezdomkowe?? Szukam towarzystwa dla mojego kocurka i maluchy wyjatkowo wpadly mi w oko :D

Kamisola

Od: Śro cze 10, 2009 20:04

Post » Pon paź 26, 2009 7:29 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Kamisola pisze:Czy kociaki dalej bezdomkowe?? Szukam towarzystwa dla mojego kocurka i maluchy wyjatkowo wpadly mi w oko :D

To poprosimy o wiecej informacji :wink:
Który drinuś wpadł w oko i co możesz mu zaoferować :D ?
Obrazek

montes

Post » Pon paź 26, 2009 8:17 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

:) Mnie i mojej drugiej polowce bardzo spobobala sie Tequila i absolutnie uroczy Mojito. Mamy juz jednego kociaka, ktorego adoptowalismy w czerwcu ( tez forumowy :P ).
Myslelismy o dwoch kotach od razu ale bylismy troche niepewni czy damy sobie rade i w ogole jak to bedzie wiec wzielismy naszego Felutka jako jedynaka.
Niestety mamy ruchome godziny pracy i czasami zdarza sie ze kociak jest sam w domu kilka dobrych godzin i w zwiazku z tym ze jest bardzo zabawowy i ruchliwy stwierdzilismy ze zdecydowanie potrzebny mu towarzysz do zabaw :D
Kociakowi oferujemy nasze m4, wlasna miseczke, uroczego kompana i duzo milosci!!! Jestesmy z Lodzi wiec na pierwsza wizyte zapoznawcza mozemy przyjechac szybciutko :mrgreen:

Kamisola

Post » Pon paź 26, 2009 8:22 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Ahhh zapomnialam dodac domek bylby niewychodzacy, mieszkanko na pierwszym pietrze z balkonem w trakcie remontu, balkony i okna narazie nie sa zabezpieczone ale pracujemy nad tym.

Kamisola

Post » Pon paź 26, 2009 9:38 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Brzmi interesująco - z zainteresowaniem czekam na rozwój sytuacji :D

I trzymama kciuki za najlepsze decyzje :ok:

kalewala

Post » Pon paź 26, 2009 18:31 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Kamisola poczekajmy na malarię - zapracowana dziewczyna jest mocno, ale mam nadzieję, że się uda :ok:
Obrazek

montes

Post » Pon paź 26, 2009 18:41 Re: FIESTA LATINA 3-mies. kocięta CUDNE DRINY dla rodziny ŁÓDŹ

Ja i moja narzeczona adoptowaliśmy w lipcu jednego z Diabolos Rozrabiacos i ochrzciliśmy ją Paine :P (Oczywiście imię nie ma nic wspólnego z bólem... po prostu bohaterka z pewnej gry była do Painola podobna). W tej chwili podobnie jak koleżance, która pisała wyżej, marzy nam się drugi kotek do towarzystwa Painolowi. Najbardziej wpadła nam w oko Pina Colada :P I to wcale nie ma nic wspólnego z tym, że oboje uwielbiamy tego drina ^^

Mamy do zaoferowania 100 metrowe otwarte mieszkanie i mnóstwo wiszących wszędzie półek, po których Pain z upodobaniem skacze. Brakuje nam tylko drapaczka w tej chwili, ale nasza kicia upodobała sobie drapanie rogu kanapy, co nam (prawie :P) absolutnie nie przeszkadza, więc druga mogłaby robić to samo. Okna są zabezpieczone także to też żaden problem. Mieszkamy na 1 piętrze w kamienicy, więc nawet jeśli (nie daj boże!) któreś by wypadło, to bardzo by się nie poturbowało. Jeśli chodzi o kwestie materialne, to moja narzeczona na pierwszym miejscu stawia "żarcie dla kota", więc każdorazowa wizyta w sklepie kończy się zakupieniem sterty niepotrzebnego kociego jedzenia, które składowane jest w szafce (pilnuję, żeby Painol nie dostawała za dużo bo będziemy mieli baryłkę, a nie kota).

Byłoby super gdybyśmy mogli zaadoptować Pincię :P Czy zmiana imienia wchodzi w grę? (bo jeszcze nie jestem pewien czy mi się podoba :P).

Nergal

Od: Czw lip 23, 2009 23:06

[poprzednia][następna]