Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monik@ pisze:Nie wiem natomiast czy kotu zakłada się szwy/ile i jak duże jest cięcie?W sobotę i niedzielę jestem w domu, ale nie wiem czy brać więcej wolnego. I od razu mówię - wszelkie kołnierze kategorycznie odpadają.
Monik@ pisze:i jeszcze muszę przed sobotą obciąć Jerry'emu pazury.
.
Monik@ pisze:Ufffff......dzięki. Skoro nie zakłada się szwów - rozumiem, że woreczek zostaje?
Chłopaki jeszcze nie wiedzą, dziecku wytłumaczyłam dlaczego MUSZĄ mieć zabieg, ja piernikuję i jeszcze muszę przed sobotą obciąć Jerry'emu pazury.
Kołnierz odpada - bo ich "mamusia" skutecznie by się nim zajęła. Jestem tego pewna na 100%.
Monik@ pisze:Mianowicie czy braliście wolne "na opiekę" nad kocurem?
wszyscy, którzy pisali o pazurkach pisze:Pazury może obciąć wet, kiedy kot będzie spał
wredna Mycha pisze:Taaa, bedziesz mogła dmuchać
M pisze:Weź puśkę ze sobą - niech jej wet na dzień paszcze zaszyje
Wojtek pisze:Ja w czasie sterylizacji Hery szukałem nowej pracy
Eeee, Kobieto małej wiary. Simba tylko jednego weta porysował. No i pary techników wet.Monik@ pisze:wszyscy, którzy pisali o pazurkach pisze:Pazury może obciąć wet, kiedy kot będzie spał
Nie, nie......chodziło mi o to, żeby koty nie zrobiły krzywdy wetowi!![]()
I tak im sama obcinam średnio co 2-3 tygodnie. Nie przepadają za tym, więc zabieg odbywa się "na śpiocha".
wredna Mycha pisze:Taaa, bedziesz mogła dmuchać
Nie śmiej się wredusie. W życiu nie miałam kocura........Karolina ma woreczek, a psa jak kastrowałam, to mu usunęli - "żeby nie miał przeciągów" jak określił chirurg. Tak, że nie wiedziałam.
M pisze:Weź puśkę ze sobą - niech jej wet na dzień paszcze zaszyje
Boże, ta suka dłużej niż do 6.00 rano bez jedzenia nie wytrzymuje - wręcz słania się na łapach z głodu. A tydzień?
Każdy powód jest dobryWojtek pisze:Ja w czasie sterylizacji Hery szukałem nowej pracy
Niom - ja na "dziewczynki" też zawsze brałam. U chłopaka sprawa prostsza. Ale co tam...........idą Święta - wolne się przyda. Może w końcu w domu posprzątam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 595 gości