Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia dusza pisze:
Mąż oczywiście wniebowzięty![]()
![]()
Kocia dusza pisze:
Puchatek ma naturę mojego psa - łaził dziś po wspomnianej komodzie, wypatrzyła muszelkę, zrzucił ja łapą i szalał po podłodze. Oczywiście jak zwykle tż wniebowzięty!Mówi, że kocha taki charakter - nie na darmo mamy nienormalnego psa
![]()
Kocia dusza pisze:MUSZĘ PUCHATKA ROZGRZESZYĆ!
To nie on podrapał komodę, ale mój pies. Dziś przyjrzałam się śladom i jakieś szerokieI skojarzyłam, że do szuflady włożyłam kocią mega mysz, piszczącą do tego, na którą pies namiętnie poluje (a mu nie wolno
). Pamiętam, jak obwąchiwał tę szufladę - potem pewnie chciał wyciągnąć ..
![]()
Jak powiedziałam tż o tym, że kot podrapał mocno mebel (gdy jeszcze myślałam, że to on) - ten pomilczał, a potem powiedział - to co, rzecz nabytaWidać miłość jest ślepa
![]()
Dziś przyszedł drapak - miał być z kocimiętką. Ta przyszła w woreczkuI cóż ja mam z nią zrobić? Zaparzyć i polać drapak?
![]()
Puchatek ma naturę mojego psa - łaził dziś po wspomnianej komodzie, wypatrzyła muszelkę, zrzucił ja łapą i szalał po podłodze. Oczywiście jak zwykle tż wniebowzięty!Mówi, że kocha taki charakter - nie na darmo mamy nienormalnego psa
![]()
Hmm.. chyba będę musiała stać się pedantką z pustymi blatami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości