*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 25, 2009 10:41 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

To zdecydowanie bym NIE podawała, masz całkowitą rację.
Jeśli był szczepiony choć jeden raz i ma 5 lat, to nawet, jeśli zachoruje, powinien sobie dać radę z wirusem (zwykle kończy się na pojedynczych wymiotach, lekkiej gorączce).
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie paź 25, 2009 10:50 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

pixie65 pisze:Ja bym się bała podać mu caniserin.
Jeśli już to ewentualnie tę surowicę z "wyszczepionego" kota.

Pixie czy w Świdniku zrobia mi tę surowicę, jak myślisz??
O ile bloo pozwoli pobrać krew tym świeżo zaszczepionym.

Edit: nie zrobią.
Podam mu chyba parafinę, może się przytkał.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie paź 25, 2009 12:12 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

Dzwoniłam rano do Bobika ... w nocy nie było biegunki , raz wymiotował ....
Czuje się tak sobie ...Siedzi w pozycji skulonej , typowej dla bólu całego brzucha przy pp.
Temp. rano - 39

Zaraz jadę podać mu kolejną dawkę TFX , poproszę żeby mi go przyniesiono....

Mania bez zmian :)
Je, bawi się, koopy idealne w kuwecie , teraz troszkę się błyszczą :) po siemieniu , które prewencyjnie podaję jej kilka razy dziennie do pysia ...Nawet lubi :)
Jest fantastyczną kotką ...niesamowitą przytulanką , barankuje i ugniata cały czas .....a jednocześnie jest typową łobuzicą , która nachalnie zaczepia do zabawy , podgryza itp.....:) No i drze się cały czas .taka jest rozmiaukulona...Chce by cały czas się nią zajmować ...
Wygląda ślicznie , sierśc ma błszczącą i mieciutką - na razie OKAZ ZDROWIA.
Wciąż jednak porszę o kciuki za Bobika - żeby zdrowiał , i za Manię , żeby się nie rozchorowała ...

TZ właśnie pojechał do Spinki , dla której to , na weekend , nie zostało zwyczajowo wyłączone ogrzewanie w całej firmie (140mkw):) , bo przecież niunia nie może siedzieć w zimnie ...:):)
Czuje się dobrze , ale siedzi samiuteńka jak palec .... Bardzo potrzebuje człowieka. Ona, podobnie jak Mania cały czas ugniana i mruczy jak szalona ..
Niech ją ktoś weźmie na DT , bo ja nie mogę ...:(
Bardzo mo jej szkoda ....

TZ wymyślił genialnie , że przywizie ją do Mani to będzie im super .... :evil: Faceci naprawdę nie słuchają co się do nich mówi , zagrozenie ? jakie zagrożenie , przecież obie są zdrowiutkie .... :evil:

Mam jeszcze problem natury technicznej ..mianowicie : jutro mam zabierać Franka rano z kliniki i wieźć na DT .
Chyba nie powinnam go zawozić swoim samochodem , bo codzinnie jeździły w nim kociaki ...
Czy ktoś dysponuje jutro rano samochodem ?
Żeby zawieźć Kacpra na DT , ze Stefczyka na Glinianą ? Między 8 a 9 rano ?
Proszę ....
Ostatnio edytowano Nie paź 25, 2009 12:28 przez Tiger_, łącznie edytowano 1 raz

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Nie paź 25, 2009 12:25 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

Tiger_ moim zdaniem Spinkę trzeba zaszczepić. Zaraz.

A w transporcie Kacpra niestety nie pomogę :(
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie paź 25, 2009 14:27 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

['] Szaj, śpij maluszku.
Potwornie smutno.

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Nie paź 25, 2009 14:51 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

Hej. Dysponuję samochodem i chętnie pomogę. Mogę koło 8 rano podjechać pod klinikę na Stefczyka - byle miałbym pilota, który by mnie poprowadził do docelowej lokalizacji :)

Wampir

Od: Pon lip 13, 2009 9:27

Post » Nie paź 25, 2009 17:11 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

Wampir pisze:Hej. Dysponuję samochodem i chętnie pomogę. Mogę koło 8 rano podjechać pod klinikę na Stefczyka - byle miałbym pilota, który by mnie poprowadził do docelowej lokalizacji :)

:1luvu:

Jeszcze niezakocony.... 8)
A tego widziałeś:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To doskonały kot dla początkujących... :wink: :D

viewtopic.php?f=13&t=100286
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie paź 25, 2009 17:49 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

Widziałem, widziałem, śledziłem wątek kawalera od momentu wyjęcia mu z pysia sznurka. Ale cóz ja poradzę, że afekt mój skierowany jest ku czarnulkom :)

W każdym bądź razie jesteśmy umówieni - godzina 8 pod kliniką na Stefczyka :)

Wampir

Post » Nie paź 25, 2009 18:00 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś PP.Prosimy o wsparcie finansowe :(

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie paź 25, 2009 18:57 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś, Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Rozmawiałam z Tiger dzisija kilka razy - odezwie się pewnie zaraz.
Kacper ma byc odbierany wieczorem z tego co mówiła.

Mania niestety chora. Bobuś jest słaby :(
Boże kochany co to za straszna zaraza jest.

Nie odzywałam się, bo cały dzień spędziłam z Jasiem.
Na razie nic nie pisze, bo nie chcę zapeszyć. tfu, tfu

Anda

Post » Nie paź 25, 2009 19:08 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś, Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Anda pisze:Mania niestety chora. Bobuś jest słaby
Boże kochany co to za straszna zaraza jest.

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie paź 25, 2009 19:35 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś, Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Mania też???? :( :( :( to jest straszne cholerstwo, ta panleukopenia. Tak bym chciała, żeby któremuś z nich sie udało :( trzymajcie się...

kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie paź 25, 2009 20:25 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś, Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Uwaga!!! Wampir!!!
Tiger nie ma netu, czy mógłbyś mi wysłac telefon swój na PW, przekaże Tiger i sie domówicie.
Z tego co mówi, transport jest potrzebny na około 19.20. Jeżeli mógłbyś być, to daj mi znać i podaj ten telefon. Chyba, ze ja podam Tobie na PW numer do Tiger.

Anda

Post » Nie paź 25, 2009 22:18 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś, Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

moje PW coś za długo siedzą w katalogu "Do wysłania", więc nr podam tu: [wycięto]. Niech Tiger dzwoni o każdej porze dnia i nocy.

EDIT: Numer poleciał przez PW, zatem idąc za słuszna radą koleżanki Andy, wyleciał z postu :) Pojazd i szofer gotowi. :)
Ostatnio edytowano Nie paź 25, 2009 22:32 przez Wampir, łącznie edytowano 2 razy

Wampir

Post » Nie paź 25, 2009 22:23 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bobuś, Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Odebrałam i wysłałam, dzieki dobry człowieku
A teraz wytnij ten numer - czasami lepiej nie podawać numeru na necie.
Tak mówi Katia80 i ma rację 8)

Anda

[poprzednia][następna]