Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 21:02 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

kasia86 pisze:A u nas nudyyy. :mrgreen:

Nie wierzę :lol:

Taka gromadka z pewnością potrafi urozmaicać życie swoim dużym cały czas :lol:

Przesyłam głaski, mizianki, drapanka itp. itd. dla wszystkich, z Mieciem na czele :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob paź 24, 2009 9:50 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Dzień dobry!
Ja też nie wierzę w te nudy, bo wiem jak taka horda potrafi dokazywać :roll: :wink: Głaski dla futerek :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob paź 24, 2009 12:43 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Koty oczywiście dokazują, ale to trzeba się tylko cieszyć. Niunia z Gagusią chyba najwięcej teraz szaleją. Mamusia się cieszy z tego, że koteczki są szczęśliwe. :D

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Sob paź 24, 2009 16:17 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

I tak trzymać! :ok:

Erin

Post » Sob paź 24, 2009 19:40 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

I najlepszości z wieczorka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 25, 2009 15:26 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

A tu co taki spokój i cisza?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie paź 25, 2009 17:11 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Muszę Lusi zrobić chyba badania krwi, bo mi się nie podoba, jak przejdzie kawałek i odpoczywa taka skulona, przy czym serduszko jej bardzo szybko bije.
Dzisiaj ją specjalnie obserwowałam i bardzo mnie to niepokoi.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie paź 25, 2009 18:42 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Witejcie u Wos :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 25, 2009 21:25 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

kasia86 pisze:Muszę Lusi zrobić chyba badania krwi, bo mi się nie podoba, jak przejdzie kawałek i odpoczywa taka skulona, przy czym serduszko jej bardzo szybko bije.
Dzisiaj ją specjalnie obserwowałam i bardzo mnie to niepokoi.

Ojej :!: :(
Biedna Lusia - żeby tylko nie było to nic poważnego. Jeszcze nie spotkałam się z takimi objawami. Na pewno to jakieś osłabienie, ale z jakiego powodu :?: :roll:

Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko wróciło do normy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Nie paź 25, 2009 21:42 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Dostała 17 października Diprofos na astmę. Pierwszy raz go dostała, bo zawsze brała inne.
Jest z nią źle, zastanawiałam sie nawet czy nie jechać na nocny dyżur do Sowy.
Ale nie kaszle jak przy astmie, tylko to serce tak wali i leży tak wyciągnięta z niemocy i nie może się ruszyć.
Teraz trochę poleżała i wstała, ale jakoś nie może sobie miejsca znaleźć, bo za daleko jej na drapak iść.Ona zaraz powinna iść spać, a rano jadę do lecznicy na badania. Nie wiem też czy nie jest za gruba :oops:
Nie wiem, dostaje też ten olej z łososia. Może coś je co powoduje duszność?
Martwię się, już nawet wzięłam porządne tabletki cobym ja się nie wykończyła, jakbym miała mało problemów. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon paź 26, 2009 8:37 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia chora:(

Aniu, trzymam kciuki i życzę Lusi zdrówka! :ok:

Erin

Post » Pon paź 26, 2009 10:03 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia chora:(

No i co :?:

Czy to czasem nie problem z sercem po tym innym leku :?: Bo te objawy przypominają mi coś takiego :(

mb

Post » Pon paź 26, 2009 12:31 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia chora:(

Lusieńko, trzymaj się kochanie i zdrowiej szybciutko! :1luvu:

Aniu, napisz jak będzie wiadomo co jest...

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon paź 26, 2009 13:47 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia chora:(

Wkleję to co Pani Doktor A. Dereczeniuk zapisała na karcie informacyjnej.
Obrazek

O 16 jadę z Lusią na badanie krwi i na ponowny zastrzyk z furosemidu który jest na ten obrzęk płuc. Płuca są jak gąbka z pęcherzykami, a u Lusi część tych pęcherzyków jest zalana wodą.
Miała zrobione rtg płuc.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon paź 26, 2009 14:01 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) Lusia chora:(

Aniu, mocne kciuki za Lusię! :ok:

Erin

[poprzednia][następna]