Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 24, 2009 22:50 Re: Zuzia z Korabiewic-Nasz Promyczek zgasł

Karotka pisze:Dzisiaj w nocy minęły 2 lata odkąd Zuzanka z nami zamieszkała :cry:

naprawdę strasznie współczuję. Dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe i zabiera nam tych, których kochamy ? ;(
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Wto paź 27, 2009 21:26 Re: Zuzia z Korabiewic-Nasz Promyczek zgasł

Dokładnie rok temu o tej pożegnałam się z Zuzanką, która zasypiała na moich kolanach
Wszyscy mówili, ze żal minie, ze z czasem będzie bolało mniej ale to nieprawda
Nadal źle śpię, bo Zuzia nie mruczy na poduszce nad moja głową kołysząc mnie do snu, nie wita mnie rano, nie doprasza sie wody z kranu za którą szalała.

Pozostały mi po Zuzi tylko wspomnienia i żal i marne dwa filmiki oraz parę zdjęć, których nawet po roku nie mogę obejrzeć, żeby nie płakać.
Do tej pory jakoś nie czułam sie na siłach, żeby obejrzeć te zdjęcia, a teraz siedzę, oglądam, palę światełko dla Zuzi i płacze

Obrazek

Kocham Cie Zuzanko i tak bardzo bardzo tęsknie. Kazdy 27 miesiaca to dla mnie koszmar. Cały ostatni miesiąc odtwarzałam w pamieci Twoja chorobę, to wszystko co się działo rok temu, dzień po dniu...Mam nadzieje, ze mi wybaczysz kiedys że tak sie to wszystko skończyło...

Nigdy Cie nie zapomne Promyczku, bo ty byłas moja a ja Twoja i mam nadzieje, że tylko chwilowo nas rozdzielono.
Bardzo bardzo w to wierze

Kocham Cie Zuziu

Obrazek
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto paź 27, 2009 21:30 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

Agnieszko....pamietam kazdy dzien walki o Zu...pamietam Twoj bol i rozpacz. Nic nie bedzie takie samo.
trzymaj sie kochanie.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto paź 27, 2009 22:01 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

Obrazek
Jakie piękne to zdjęcie...

Agnieszko, będziecie jeszcze razem, to tylko chwilowe rozstanie...
A boli... tak boli, bo każde rozstanie bardzo boli i... tak, nieprawdą jest, że z czasem boli mniej ...tęsknota zostaje na zawsze, tak jak miłość zostaje za zawsze...
Ja wierzę, że jeszcze spotkamy się się z naszymi koteczkami i jedynie ta wiara pomaga przetrwać....

Też pamiętam ten trudny i bolesny dla Ciebie czas rok temu i jestem z Tobą.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto paź 27, 2009 23:28 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

przykro mi Aga :(
niestety takie jest to zycie :(

mnie przeraza jedno, ze jeszcze tyle rozstan nas czeka :(

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro paź 28, 2009 0:18 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

Zuzieńko
pamiętamy i tęsknimy
czekaj tam na nas
Malutki Promyczku
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 28, 2009 7:45 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

Pamiętam
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob paź 31, 2009 18:59 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

Etka pisze:przykro mi Aga :(
niestety takie jest to zycie :(

mnie przeraza jedno, ze jeszcze tyle rozstan nas czeka :(

Nawet nie mam siły, żeby pisać. Nie chcę nawet o tych rozstaniach myśleć. Siedzę i ryczę i nawet nie potrafię powiedzieć niczego mądrego. :crying: :crying: :crying:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pon lis 02, 2009 7:28 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

[']
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon lis 02, 2009 7:57 Re: Zuzia z Korabiewic. Nasz Promyczek zgasł.Juz rok bez Zuzanki

[*][*][*]
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

[poprzednia]