Wielbłądzio pisze: Najgorzej, że chyba powinnam zebrać się i wyjść do Reala po zakupy... O nie, do tego nie zmusi mnie dziś żadna siła, prędzej umrę z głodu![]()
![]()
![]()
Ale ja jutro nie zamierzam. Biegusiem do Reala....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze: Najgorzej, że chyba powinnam zebrać się i wyjść do Reala po zakupy... O nie, do tego nie zmusi mnie dziś żadna siła, prędzej umrę z głodu![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Najgorzej, że chyba powinnam zebrać się i wyjść do Reala po zakupy... O nie, do tego nie zmusi mnie dziś żadna siła, prędzej umrę z głodu![]()
![]()
![]()
Ale ja jutro nie zamierzam. Biegusiem do Reala....![]()
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: Najgorzej, że chyba powinnam zebrać się i wyjść do Reala po zakupy... O nie, do tego nie zmusi mnie dziś żadna siła, prędzej umrę z głodu![]()
![]()
![]()
Ale ja jutro nie zamierzam. Biegusiem do Reala....![]()
RanoNajwyżej nie posprzątam
![]()
A co dla Ciebie kupić?
Właśnie TWÓJ KOTEK tu przyszedł![]()
Wielbłądzio pisze: (...) ale właściwie to co się po drodze złapie: coraz starsza jestem, nie mogę wybrzydzać![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Najbardziej lubię Piotrów [...]
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Najbardziej lubię Piotrów [...]
ja też![]()
![]()
*anika* pisze:Hmm... już mam jednego na oku od dawnatylko muszę go jeszcze w odpowiednim momencie złapać
![]()
na razie kładę przynętę...cobym mu się śniła po nocach
![]()
alus1 pisze:*anika* pisze:Hmm... już mam jednego na oku od dawnatylko muszę go jeszcze w odpowiednim momencie złapać
![]()
![]()
nie, nie powiem co pomyślałam w pierwszej chwili
Wielbłądzio pisze:alus1 pisze:*anika* pisze:Hmm... już mam jednego na oku od dawnatylko muszę go jeszcze w odpowiednim momencie złapać
![]()
![]()
nie, nie powiem co pomyślałam w pierwszej chwili![]()
![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:A kto jest chłopakiem Froci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości