Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Sob paź 24, 2009 18:30 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Wielbłądzio pisze: Najgorzej, że chyba powinnam zebrać się i wyjść do Reala po zakupy... O nie, do tego nie zmusi mnie dziś żadna siła, prędzej umrę z głodu :twisted: :twisted: :wink:

Ale ja jutro nie zamierzam. Biegusiem do Reala.... :smokin:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 24, 2009 18:41 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: Najgorzej, że chyba powinnam zebrać się i wyjść do Reala po zakupy... O nie, do tego nie zmusi mnie dziś żadna siła, prędzej umrę z głodu :twisted: :twisted: :wink:

Rano :twisted: Najwyżej nie posprzątam :twisted:

A co dla Ciebie kupić?

Właśnie TWÓJ KOTEK tu przyszedł :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob paź 24, 2009 18:47 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:

Rano :twisted: Najwyżej nie posprzątam :twisted:

A co dla Ciebie kupić?

Właśnie TWÓJ KOTEK tu przyszedł :twisted:

Galaretkę mam - może być "Lech". W puszce... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob paź 24, 2009 18:56 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Kilka Lechów od dłuższego czasu zapuszcza korzonki w lodówce :twisted: , bo bez towarzystwa zwykłam chłeptać tylko wino...

A Ty przyprowadź ze sobą dla mnie jakiegoś... hmm, niekoniecznie Lecha... Najbardziej lubię Piotrów, Jakubów i Michałów 8) , ale właściwie to co się po drodze złapie: coraz starsza jestem, nie mogę wybrzydzać :twisted:
:ryk:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob paź 24, 2009 19:04 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Wielbłądzio pisze: (...) ale właściwie to co się po drodze złapie: coraz starsza jestem, nie mogę wybrzydzać :twisted:
:ryk:

Tej opcji się trzymajmy! :mrgreen: :ok:

Marcelibu

Post » Sob paź 24, 2009 19:25 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Hmm, ale czy jakbyś przypadkiem coś po drodze złapała, to aby nie wrócisz z tym od razu sama do swojego domu :roll: ?

Spójrzcie i użalcie się. Oto co robią wieczorami samotne zgorzkniałe stare panny z depresją :roll: :
http://www.ma-bimbo.com/game/tamarazuzanna,6137109.htm

Na francuskiej są bardzo brzydkie kotki, to dlatego nie mam :(

Wielbłądzio

Post » Sob paź 24, 2009 21:22 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Wielbłądzio pisze:Najbardziej lubię Piotrów [...]

ja też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob paź 24, 2009 21:40 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Najbardziej lubię Piotrów [...]

ja też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

O, to może chcesz jednego?

Mój rocznik, brązowooki superwrażliwy szajbus, zodiakalny Wodnik. Z duszą hipisa, chociaż sam utrzymuje, że dawno z tego wyrósł :twisted: Wysoki, bardzo szczupły i wg mnie bardzo przystojny. Koty i psy kocha tak samo, ich liczebność do jakichś 5-6 myślę że zaakceptowałby bez problemu :mrgreen:

Polecam 8)

Wielbłądzio

Post » Sob paź 24, 2009 22:12 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Hmm... już mam jednego na oku od dawna 8) tylko muszę go jeszcze w odpowiednim momencie złapać :mrgreen:

na razie kładę przynętę... :twisted: cobym mu się śniła po nocach :P
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob paź 24, 2009 22:18 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

To może chociaż Piotra bez mózgu :lol: ?
Miałaby wtedy i Frociunia chłopaka 8) ... chociaż takiego imbecyla chyba nie należy jej życzyć :roll:

Wielbłądzio

Post » Sob paź 24, 2009 22:22 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

ale ja mam już kociego chłopaka dla Frotki :| i... ma na imię zupełnie znajomo 8) - wbrew pozorom posiada mózg i nawet go używa :mrgreen:

EDIT: dzisiaj Frotka go pół dnia przygniatała ciężarem całego ciała, podduszała i gryzła po głowie i po łapkach... i maluszek piszczał jak go mocniej dziabła, a ona se nic z tego nie robiła :? :roll:
Ostatnio edytowano Sob paź 24, 2009 22:29 przez *anika*, łącznie edytowano 1 raz
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob paź 24, 2009 22:22 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

*anika* pisze:Hmm... już mam jednego na oku od dawna 8) tylko muszę go jeszcze w odpowiednim momencie złapać :mrgreen:

nie, nie powiem co pomyślałam w pierwszej chwili :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob paź 24, 2009 22:24 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

alus1 pisze:
*anika* pisze:Hmm... już mam jednego na oku od dawna 8) tylko muszę go jeszcze w odpowiednim momencie złapać :mrgreen:

:conf: :conf: :conf:

A kto jest chłopakiem Froci :D ?

Wielbłądzio

Post » Sob paź 24, 2009 22:32 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

:conf: :conf: :conf:

Też bym chciała wiedzieć :twisted:

Powiedz! Powiedz!!! :mrgreen:

Wielbłądzio pisze:A kto jest chłopakiem Froci :D ?

Biało-rudy Piotruś 8)

O, TEN (w ostatnim poście linki do trzech filmików).
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob paź 24, 2009 22:34 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

nie mogę, Wielbładzio nie może przecież pisać w kolejnym podziemiu zakopana przez moje skojarzenia :oops: :smokin:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]