reginka pisze:a czy są jakieś zdjecia jak kociaki wygladaja,podobno juz troche lepiej
Właśnie jak będziecie mieć czas to poróbcie zdjęcia chętnie zobaczymy jakie tam zaszły zmiany.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
reginka pisze:a czy są jakieś zdjecia jak kociaki wygladaja,podobno juz troche lepiej
Granula pisze:Agn pisze:Gaga pisze:Kaju dziękuję za pomoc w ewnetualnych rozliczeniach.
Chciałabym jednak zaznaczyć, że mile jest widziana pomoc rzeczowa o której piszę w pierwszym poście. A może ktoś ma dostęp do zakupu tańszych preparatów typu "ADVOCET"?
Advocate.
czy nie masz zaprzyjaźnionego weta, który by Ci sprowadził większa porcje z hurtowni, bez naliczania 'swoich' kosztów?
hmm... a może ktoś ma zaprzyjaźnionego weta w Krakowie i mógłby dogadać się z Gagą
ja ze swojej strony zawsze mogę z Krakowa dowieźć leki do Tychów (często jeżdżę do mamy do Żor... przez Pszczynę... a to rzut beretem od Tychów, w razie potrzeby mogłabym nadrobić troszkę drogi)![]()
a może poszukać wśród forumowych wetów - wiem, że Formica jest wetką z Zabrza... może ktoś mógłby dowieźć z Zabrza do Tychów
Prążek pisze:a czy można zapytać ile kosztowałby ten z największą pojemnością Advocate?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Williamlaria i 35 gości