Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociamko rozkazuje Ci isć zjesć kolację, natychmiast
nie moge bo mam zaległosci na forum![]()
a nie wypada Was zaniedbywać za bardzo
Ty się zaległościami nie martw
I tak Cię kochamy...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociamko rozkazuje Ci isć zjesć kolację, natychmiast
nie moge bo mam zaległosci na forum![]()
a nie wypada Was zaniedbywać za bardzo
Femka pisze:Kociama, głodna i słaba, nie pomożesz ani Suli ani żadnemu innemu zwierzakowi. A jak będziesz jadła, chociaż po troszku, ale często, nawet samopoczucie będziesz miała lepsze. Ja kiedyś w ogóle nie jadałam śniadań. Rok temu zaczęłam i teraz na czczo wychodzę tylko przed basenem, a i wtedy od razu w samochodzie kanapkę pożeram.
Kciuki za Sulcię.
Femka pisze:Ja też mam jadłowstręt w stresie. Nie jem wtedy nawet 2-3 dni nic a nic. Ale to są sytuacje ekstremalne, nie zdarzają się co dzień.
Jesteś w kontakcie z jakimś lekarzem, jakby co? Wiesz, jak sobie ewentualnie radzić? Z anoreksją nie ma żartów.
trawa11 pisze:Kociamko Ty nie masz jadłowstretu psychicznego, tego jestem pewna![]()
widziałam na własne oczy ,ze Ty naprawdę potrafisz zjesc![]()
no, to se pogadałam
Femka pisze:paradoksalnie to dobrze się się boisz, bo może ze strachu nie dopuścisz do pójścia do szpitala.
Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociamko Ty nie masz jadłowstretu psychicznego, tego jestem pewna![]()
widziałam na własne oczy ,ze Ty naprawdę potrafisz zjesc![]()
no, to se pogadałam
Racja Trawko
mam nadzieję że wyszłam z tego i że jadłowstręt nie jest teraz psychiczny
tylko czy to może się powtórzyć?
Tak Danus![]()
wiesz jak mam z kim zjeść i jak mam komu gotować to pojem sobie
uwielbiam gotować ale ostatnio jakoś nie![]()
latem gdy były odwiedziny z Forum to żarłam aż TŻ sie cieszył
jednak psycha dużo robi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 292 gości