Moja gromadka-Lola, Pimpuś, ślepaczki w domkach:), nowe małe

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 7:37 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Już mi kciuków brakuje do trzymania: i za Klementynkę, i za Srebrnego, i za Lili, i za Stefcia, i jeszcze za innych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw paź 22, 2009 7:41 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Obrazek

no wiem, ze wyjeżdżacie i Was nie będzie ale ja tylko taaak :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw paź 22, 2009 8:32 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

O raju, jeszcze jedno maleńtas Klementynka .... :D

Anito, Ty i TŻ macie radar, już dawno to podejrzewałam :mrgreen: . Radar namierzający kocięctwo w największej potrzebie. Nie darmo wyposazono Was w ten radar, bo nie pozwolicie zginąć żadnemu koteckowi. Bardzo Wam dziękuję za Wasze serca :ok: . Chciałabym by takich ludzi było duzo duzo więcej. Chciałabym też wspomóc Was znów grosikiem, ale niestety teraz nie daję rady. Niezmiennie jednak podczytuję i trzymam za Was kciukasy :ok: :ok: :ok: . Stefcio jest cudny, dosłownie emanuje z niego jego mizictwo, nie da się tego nie zauwazyć. Mam wielką nadzieję, że jego oczka uda się na tyle naprostować, że zoabczy Dużą i Dużego, u których jest :wink: i będzie zył długo i szczęśliwie w swoim miejscu.

Dziś szczególnie za Srebro i Lili :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw paź 22, 2009 10:02 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

psiama pisze:
Anito, Ty i TŻ macie radar, już dawno to podejrzewałam :mrgreen: . Radar namierzający kocięctwo w największej potrzebie.

Jestem bliższa teorii, że to koty zaopatrzone są w specjalny radar, umożliwiający im w potrzebie namierzenie Anity i Tomka ;)
Za kontrolę Sreberka :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw paź 22, 2009 10:41 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

dagmara-olga pisze:Obrazek

no wiem, ze wyjeżdżacie i Was nie będzie ale ja tylko taaak :-)

:ryk:
Może dadzą po powrocie... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt paź 23, 2009 8:52 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Pozdrawiamy :D
I na fotki czekamy :mrgreen:

Bazyliszkowa

Post » Pt paź 23, 2009 13:21 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Sprawdzamy.. :wink:

kristinbb

Post » Pt paź 23, 2009 13:45 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Zaglądamy, pozdrawiamy :kotek: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt paź 23, 2009 18:43 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Nie było mnie kilka dni na forum, bo komputer padł i tylu rzeczy nie wiem. A tu jak zawsze się działo, o łoooo.

Za Radarkę - Klementynkę :ok: , za Srebrnego :ok: , za Adasia :ok:
Za Was :ok:
za pralkę :ok:

Trzymajcie się i milutkiego weekendu życzę !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt paź 23, 2009 20:45 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

O szczęście niepojęte, weekend!!!!

Dziękujemy za pamięć i kciuki.
Fotki obiecuję jutro.
Dziś krótka relacja tylko...

Srebrny ma oczko w porządku, goi się dobrze, i mam podawać kropelki tylko do niedzieli.

Lili ma bardzo dużo leukocytów, 33 tys, jakiś koszmarny stan zapalny - identycznie miała i zachowywała się parę lat temu Allegra. Całe szczęście, że Lili ma dobry hematokryt, powyżej 40, bo ja już zaczęłam panikować... Jest na antybiotyku, dziś chyba się znacznie lepiej czuła, bo już nie jest tak smutna. Apetyt ma doskonały. Wet powiedział, że jakby antybiotyk nie działał, trzeba jej zrobić usg brzuszka, bo ma jakiś dziwnie twardy...
Nic to, na razie chuchany i dmuchamy...

Więcej kotów wczoraj do Katowic nie braliśmy, z przyczyn finansowych. :|

Dziś rano Justynka zasnęła mi na rękach podczas karmienia butelką. :1luvu: Strasznie to było słodkie.
Maluchy już potrafią same pić ze spodeczka... Tylko że one bardzo lubią sam proces karmienia, wzdychają, marudzą, i ja też to lubię, i traktujemy to jako nasze wspólne, uspokajające chwile, a co. :P Ale trzeba przejść na pokarm stały, bo padł dziś czwarty smoczek. :D

Klementynka jest pod opieką Tomka i bardzo skutecznie go w sobie rozkochuje, bo jest megamiziakiem malutkim. Jest jeszcze troszkę brudna i uszka trzeba czyścić... Kupalki się bardzo poprawiły na dobrym jedzonku, a apetyt jest naprawdę ok!

Adaś czuje się doskonale i już nie pamięta, że miał coś pod ogonkiem... :wink:

A co do teorii z radarem... :strach: :strach:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt paź 23, 2009 20:57 Re: Moja gromadka - Srebrny ok, Lili chora, nowe małe...

Aha, Haneczka, jak się okazało, ma jedną nerkę nieczynną... :cry: Druga natomiast lepiej 'działa' po intensywnym leczeniu. Mam nadzieję, że Haneczka Serduszko będzie się dobrze czuła.
To jest taka słodka, kochana koteczka...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob paź 24, 2009 6:16 Re: Moja gromadka - Srebrny ok, Lili chora, nowe małe...

wielkie kciuki za zdrówko kotów i tak cudnie że Haneczka ma taką opiekę!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob paź 24, 2009 8:37 Re: Moja gromadka - Srebrny ok, Lili chora, nowe małe...

Od rana kciuki za kociaste :ok:
I moc uścisków dla was :D

Bazyliszkowa

Post » Sob paź 24, 2009 9:44 Re: Moja gromadka - Srebrny ok, Lili chora, nowe małe...

Jest Anitka z wieściami... :D
Czytamy wszystko...
Zdrówka życzymy wszystkim... :ok:

kristinbb

Post » Sob paź 24, 2009 13:24 Re: Moja gromadka - Srebrny ok, Lili chora, nowe małe...

Ale tu się dzieje 8O
Niesamowita historia z tą Klementynką Obrazek To musiało być przeznaczenie :wink: :ok:

Kciuki za chorowitki i za Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]