^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 22, 2009 14:22 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Gdzie kupujecie tę taśmę, korzystacie z allegro? (ktoś tu wcześniej gdzieś podawał jakiegoś linka)

Ja nie wiem, czy będę, ale złożyć się mogę.
Ile macie materiałów?

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Czw paź 22, 2009 14:42 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Jak juz jesteśmy przy koncercie na rzecz TOZ - ja mam że tak powiem możliwość wesprzeć trochę TOZ ale nie mam środków. Mam w pracy stosy makulatury - a wyczytałam na stronach TOZ o "Maratonie makulaturowym" - ale nie mam jak jej jak dostarczyc do skupu. Rozmawiałam juz z koordynatorką akcji niestety nie pomoze mi bo nie ma jak. Mam taką nieśmiałą propozycję - może jako forum miau byśmy coś w tym względzie zadziałali ? Trzeba by powiązać to w snopki i zawieźć - wydaje mi sie, że jeden samochód by przewiózł w dwóch kursach... TOZ zbiera w ten sposób na lekarstwa - szkoda nie pomoc jak materiał jest... Nie wiem czy ktoś byłby chętny mi pomóc w wiązaniu i w transporcie ? 8)
Do przejechania jest dosłownie żabi skok - jedna ulica dalej :wink: Do przejścia jeszcze mniejszy dystans - ale trzeba by przerzucac przez płot 8)
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Czw paź 22, 2009 15:09 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

A z tych lepszych wieści - E-dita Twoja klatka sieje spustoszenie w lesie u mojej mamy - jutro jedzie na pozbawienie męskości już trzeci kocur :ok: Najgorzej było złapać bandziora - kot który w zyciu na oczy żadnej klatki nie widział chodził kilka dni wokół niej i mimo że w środku były nie lada smakołyki - nie wszedł. Przekonały go dopiero krople walerianowe :lol: Weterynarz w Gryfinie przeżył traumatyczny dzień - mówił, ze takiego walecznego kota jeszcze nie widział - jeszcze w klatce musiał zostać uśpiony i juz w klatce miał rozwiązywane łapy i sterylizowane wiadomo co 8) Mimo silnej narkozy wybudził sie dwa razy szybciej niż powinien - twarda sztuka :wink:
Ale od zabiegu nie widać na nim nowych ran (znaczy się nie prowadził nowych walk) - więc kto wie moze naprawdę straci część morderczych instynktów jak mu hormony opadną...
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Czw paź 22, 2009 16:43 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

agiis-s pisze:Jeśli nie macie auta mogę was z jakiegoś miejsca w centrum zabrać Śnieżynką ;)

Ja chcę Śnieżynką - koniecznie z budką na kolanach :mrgreen:
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Czw paź 22, 2009 16:45 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna, właśnie dziś się zastanawiałam czy łapanka się udała :)
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Czw paź 22, 2009 16:50 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

agiis-s pisze:
Może uda się do weekendu nazbierać kasy na taśmę?

moje 10 kotów mnie wykańcza - nie dołożę się niestety :?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Czw paź 22, 2009 20:20 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

W imieniu firmy przewozowej w postaci pojazdu agiis i Doroty melduje ,ze pudla styropianowe zostaly bezpiecznie przewiezione na świeta ziemie czyli do salki budkowo-parafialnej :lol:
Iza przekazala 70 zl wiec jakos dozbiera sie zeby brygada budkowa nie lenila sie;)

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw paź 22, 2009 20:41 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

:mrgreen: święta prawda kya :mrgreen:

mamy 10 pudeł - czystych, równych do produkcji domków klasy lux,
zostało też nieco folii mamy 90zl na taśmę wiec zapraszam - sobota godz. 16.00
kya robi herbatkę, ksiądz obiecał kawkę ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw paź 22, 2009 21:27 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Istna pisze:Jak juz jesteśmy przy koncercie na rzecz TOZ - ja mam że tak powiem możliwość wesprzeć trochę TOZ ale nie mam środków. Mam w pracy stosy makulatury - a wyczytałam na stronach TOZ o "Maratonie makulaturowym" - ale nie mam jak jej jak dostarczyc do skupu. Rozmawiałam juz z koordynatorką akcji niestety nie pomoze mi bo nie ma jak. Mam taką nieśmiałą propozycję - może jako forum miau byśmy coś w tym względzie zadziałali ? Trzeba by powiązać to w snopki i zawieźć - wydaje mi sie, że jeden samochód by przewiózł w dwóch kursach... TOZ zbiera w ten sposób na lekarstwa - szkoda nie pomoc jak materiał jest... Nie wiem czy ktoś byłby chętny mi pomóc w wiązaniu i w transporcie ? 8)
Do przejechania jest dosłownie żabi skok - jedna ulica dalej :wink: Do przejścia jeszcze mniejszy dystans - ale trzeba by przerzucac przez płot 8)

Istna ja się zgłaszam - uwielbiam przerzucać gazetowe snopki przez płot :mrgreen:

agiis-s

Post » Czw paź 22, 2009 21:52 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Wątek Kasi i Wiolki viewtopic.php?f=1&t=102207&p=5084920#p5084920

kto umie zrobić banerek-bajerek?

agiis-s

Post » Czw paź 22, 2009 22:09 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

O ile pamietam to Reddie;)

kya

Post » Czw paź 22, 2009 22:12 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

mnie osobiście ręce opadły chociaż generalnie jestem po studiach uczących jak pracować z osobami no powiedzmy specyficznym - Pani Iza ślicznie nam podziękowała za pomoc - jak to ona ma w zwyczaju :?

agiis-s

Post » Czw paź 22, 2009 22:15 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Capriccio pisze:Gdzie kupujecie tę taśmę, korzystacie z allegro? (ktoś tu wcześniej gdzieś podawał jakiegoś linka)

Ja nie wiem, czy będę, ale złożyć się mogę.
Ile macie materiałów?

Kupujemy tam gdzie bliżej czyli w castorami bo do końca nie wiem ile kasy bedzie

agiis-s

Post » Czw paź 22, 2009 22:32 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Ja w kazdym razie oswiadczam ,ze mam w polaci dupnej pomoc i jakakolwiek wspolprace z p.iza .

kya

Post » Czw paź 22, 2009 22:33 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

A ja oświadczam że jak jeszcze kiedykolwiek mnie zaczniesz namawiać na pomoc tej osobie to naślę na ciebie górala

powinnam teraz powiedzieć: a nie mówiłam.....

agiis-s

[poprzednia][następna]