Moderator: Estraven
Najgorzej było złapać bandziora - kot który w zyciu na oczy żadnej klatki nie widział chodził kilka dni wokół niej i mimo że w środku były nie lada smakołyki - nie wszedł. Przekonały go dopiero krople walerianowe agiis-s pisze:Jeśli nie macie auta mogę was z jakiegoś miejsca w centrum zabrać Śnieżynką
agiis-s pisze:
Może uda się do weekendu nazbierać kasy na taśmę?
Istna pisze:Jak juz jesteśmy przy koncercie na rzecz TOZ - ja mam że tak powiem możliwość wesprzeć trochę TOZ ale nie mam środków. Mam w pracy stosy makulatury - a wyczytałam na stronach TOZ o "Maratonie makulaturowym" - ale nie mam jak jej jak dostarczyc do skupu. Rozmawiałam juz z koordynatorką akcji niestety nie pomoze mi bo nie ma jak. Mam taką nieśmiałą propozycję - może jako forum miau byśmy coś w tym względzie zadziałali ? Trzeba by powiązać to w snopki i zawieźć - wydaje mi sie, że jeden samochód by przewiózł w dwóch kursach... TOZ zbiera w ten sposób na lekarstwa - szkoda nie pomoc jak materiał jest... Nie wiem czy ktoś byłby chętny mi pomóc w wiązaniu i w transporcie ?
Do przejechania jest dosłownie żabi skok - jedna ulica dalejDo przejścia jeszcze mniejszy dystans - ale trzeba by przerzucac przez płot
Capriccio pisze:Gdzie kupujecie tę taśmę, korzystacie z allegro? (ktoś tu wcześniej gdzieś podawał jakiegoś linka)
Ja nie wiem, czy będę, ale złożyć się mogę.
Ile macie materiałów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, misiulka, Wix101 i 92 gości