Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Czw paź 22, 2009 14:34 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Ja tu byłam, tylko się zastanawiam, co by zrobić, żeby Piopluś nie wsadzał nigdzie tego co nie trzeba. Nie wiem, czy się jasno wyraziłam? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 22, 2009 14:45 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Marcelibu pisze:Ja tu byłam, tylko się zastanawiam, co by zrobić, żeby Piopluś nie wsadzał nigdzie tego co nie trzeba. Nie wiem, czy się jasno wyraziłam? :mrgreen:

Jak dla mnie - całkiem jasno. Tylko weź jeszcze temu półgłówkowi do 'rozumu' przemów :crying: ...
Jak dla Pioplusia - zapewne niejasno, podobnie jak niejasne jest dla niego wiele innych oczywistych spraw :roll: Najgorzej, że to jego wsadzanie i inne takie mogą za którymś razem doprowadzić do jakiejś nieodwracalnej tragedii...
A poza tym uważam, że pewne (całkiem inne ;)) odmiany wsadzania też są stanowczo ponad pojęcie Plusia o świecie - może to i lepiej :roll: (chociaż i tak ciachnięty :mrgreen: )...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 22, 2009 17:06 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Już jestem. W domu.

Jak Wam się wydaje, co może myśleć taki na przykład Żab, kiedy już u drzwi porywam go na ręce, całuję, ściskam i śpiewam mu: "Puszek Ropuszek, mały kłębuszek, bardzo go kocham, przyznać to muszę..." :mrgreen: ? Albo cała reszta, kiedy (nie zamknąwszy jeszcze drzwi wejściowych - pojawia się więc zarazem pytanie pt. Co mogą o mnie myśleć sąsiedzi 8) ?) witam je wiązankami typu: Robaczki moje świętojańskie, świerszczyki, myszki polne, darrrmozjady kochane...?
Czasami mam wrażenie, że przez te koty rzuca mi się na rozum :roll: :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw paź 22, 2009 17:18 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
wymyśl coś do zuzi lalki niedużej i ogórek ma garniturek to wezwą pogotowie :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw paź 22, 2009 17:41 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Ogórek miał już swój czas kilka lat temu (mieszkałam wtedy gdzie indziej i nie miałam kotów. ogórka żadnego na stałe też właściwie nie :mrgreen: , niemniej jednak widać przez pewien czas niezwykle mnie inspirował 8) ): wyśpiewywałam wtedy w przypływie głupawki o jego garniturku, tyle że w różnych zupełnie nieogórkowych kolorach:
Ogórek, ogórek, ogórek czerwony ma garniturek
i czapkę i sandały, czerwony czerwony jest cały...

(bo się zawstydził)
Ogórek, ogórek, ogórek niebieski ma garniturek
i czapkę i sandały, niebieski niebieski jest cały...

(bo wpadł do kałamarza)
i tak dalej, zmieniając tylko kolor garniturka ogórka, do upojenia :roll: :wink: ...

Mieszkałam tam przez ponad dwa lata i jakoś nigdzie mnie nikt nie wywiózł :mrgreen:
Powiem więcej: mieszkał też ze mną wtedy pewien kochany superprzystojny facet, któremu również zdarzało się różne rzeczy na klatce schodowej śpiewać - i jego też nie wywieźli!

Biedni sąsiedzi, biedne koty :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Czw paź 22, 2009 17:46 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

ale jak słusznie zauważyłaś nie miałaś wtedy kotów :mrgreen:

alus1

Post » Czw paź 22, 2009 17:50 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Sugerujesz, że byłam wariatką już wtedy i że nie jest to dopiero konsekwencją współżycia z Draniami (tylko nie uczep się słowa napisanego kursywą: mam na myśli współegzystencję li i jedynie rzecz jasna ;)) ???
Masz świętą rację. Tyle, że wtedy byłam w nieco inny sposób kopnięta, tak bardziej ogólnożyciowo i psychodelicznie 8)

Wielbłądzio

Post » Czw paź 22, 2009 17:56 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

nie ma ludzi nie kopniętych są tylko nie zdiagnozowani :mrgreen:
więc odzywa się normalna inaczej czyli ja :twisted:

alus1

Post » Czw paź 22, 2009 18:10 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Ale Ty chociaż koty masz względnie normalne :roll: ...
A u mnie: półgłówek, niedoszła i notoryczna samobójczyni, szczający oszołom, namolniak-zboczeniec, histeryk (Żabunio, a jakże), dzicz totalna, mściwy złośliwiec... Wychodzi na to, że tylko dwie Królewny są normalne (o ile z 'normalnością' nie kłóci się zdolność do tak ogromnej i zaborczej miłości, jaką darzy mnie Busia...) :roll:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 22, 2009 20:01 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Tak sobie myślę, że ten żel pod prysznic i mydło "Biały Wielbłąd" to chyba Ci pocztą wyślę :roll: . Tylko nie wiem, czy przypadkiem nie masz na pocztę dalej niż do mnie? 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 23, 2009 17:41 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Marcelibu pisze:Tak sobie myślę, że ten żel pod prysznic i mydło "Biały Wielbłąd" to chyba Ci pocztą wyślę :roll: . Tylko nie wiem, czy przypadkiem nie masz na pocztę dalej niż do mnie? 8)

Mniej więcej tyle samo, tylko w inną stronę. Ale Poczta może stłuc :twisted:
Nie próbuj się bronić przed przyjściem do nas, ja też cały czas COŚ dla Ciebie mam 8)
Mam nadzieję, że do niedzieli nic się nam obu nie powykluwa :roll: Daj jutro znać, czy możesz i o której, ok?

Wielbłądzio

Post » Pt paź 23, 2009 18:29 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Jestem spuchnięta jak balon. Albo jak maciora tuż przed rozwiązaniem :twisted:
Z trudem wbijam przez uda i na dupsko dżinsy, które normalnie są dosyć luźne, twarz też mam napuchniętą, czuję się jak napompowana :( Chyba od poniedziałku zacznę kolejną rundkę po lekarzach, z tą różnicą, że teraz nijak nie stać mnie na prywatnych i na prywatne badania: mam do pooddawania długi z października i do kupienia trzymiesięczny bilet ZTM :roll: :(

Psychicznie też dno do kwadratu :(

Wielbłądzio

Post » Pt paź 23, 2009 23:07 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Jak ja je wszystkie kocham.

Pozwijane w kłębuszki na kanapie, na dywanie, Tadeusz tuż obok mnie przy kompie, Maciek na komodzie, Królewna w małym pokoju w swojej leżance na szafie (tylko czatuje chuda bestia, aż przyjdę i położę się do łóżka :roll: :wink: ), Licho też właśnie przyszło, położyło się przed Tadźką i błogo mruczy...

Jest byle jak.
Nie piszę już w szczegółach, co konkretnie - ale nadal ogólnie rzecz biorąc jest bardzo do doopy :( , Dranie są naprawdę jedynym, co codziennie rano do czegokolwiek mnie mobilizuje, zbiera we mnie jakieś marne resztki sił, czasami nawet doprowadza do łez ze szczęścia :oops: ... Jedyne co mam, jedyne co potrafię tak kochać i jedyne, czemu na tym świecie nie boję się jeszcze ufać (hmm, może z wyjątkiem Złośliwca i Dziczy :twisted: , ale to już na ich własne życzenie :roll: )... Dorobek życiowy smętnej starej panny: 9 pospolitych dachowców z szemranymi 'rodowodami', każdy po innym (nieznanym rzecz jasna) zapchlonym ojcu :wink: , 9 bezczelnych wyleniałych darmozjadów-nierobów, 9 bezzwrotnych skarbonek, 9 mięciutkich pięknych kosmatych żywych pluszanek... Czasami zastanawiam się, jak to byłoby żyć normalnie... Robi mi się na przemian gorąco i zimno już na myśl o jakimś innym niż K. obcym jakby nie było facecie na stałe: dopóki nie zacznie zdradzać, kłamać albo a nuż jeszcze pić i bić :roll: ; a kiedy pomyślę jeszcze o ciążach, wrzeszczących i chorujących noworodkach i potem roznoszących całą chałupę, upierdliwych i 'kosztujących' z każdym rokiem coraz więcej kilkulatkach :roll: ... O rodzinnych obiadkach, niesnaskach z teściowymi, jakichś pseudourlopach z rozrabiającym bachorem pod opieką...

Kocham je !!! Kocham je na śmierć i życie !!!
Kocham te Dranie ponad wszystko, co mi ograniczają i uniemożliwiają :twisted:
I dodam, że piszę to całkiem trzeźwa, jedynie zjadłszy na dobranoc połówkę dojrzałego awokado :wink:

PS. Przypomnę Wam jeszcze na dobranoc, jaki Gumkojad jest przepiękny :1luvu: :

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wielbłądzio

Post » Sob paź 24, 2009 11:26 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Śliczne fotki :D

A ja się przywitać przyszłam :kotek:

ostatnio mam lekki deficyt czasu, i na odpisywanie go brakuje :oops: ale czytam na bieżąco ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob paź 24, 2009 15:59 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Dzień dobry Agnieszko :D

Zimno, ciemno, smutno... Draństwo dostało obiadokolację (pasztet kaczy Felixa), ja musiałam zadowolić się serkiem wiejskim light z dżemem morelowym, ale nie narzekam, też był dobry ;)
Najgorzej, że chyba powinnam zebrać się i wyjść do Reala po zakupy... O nie, do tego nie zmusi mnie dziś żadna siła, prędzej umrę z głodu :twisted: :twisted: :wink:

Zaraz wlizę do wanny z gorącą wodą, a potem z powrotem do wyrka... Czytać niby że...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]